Lid worden

Het MFVU-lidmaatschap kent vele voordelen. Zo kan je tijdens je gehele studie met korting boeken en studiematerialen kopen in de MFVU-boekwinkel. Daarnaast kan je als lid deelnemen aan de vele activiteiten die de MFVU organiseert: van feest tot congres, van workshop tot ouderdag, van sportactiviteit tot de grote reis. Voor een goede indruk van al onze activiteiten kan je een kijkje nemen in de agenda.

De enige eis die er is om lid te worden van de MFVU is dat je geneeskunde moet studeren aan de VU. Het lidmaatschap geldt voor je hele studietijd en kost eenmalig €50,-. 

Let op: ben jij eerstejaars en wil je lid worden van de MFVU? Volg dan de stappen op deze pagina (niet onderstaande!).

Om lid te worden van de MFVU moet je drie stappen volgen. Hieronder staan ze duidelijk uitgelegd.

1. Aanmelden op de website:

Hier kan je een account maken door al je gegevens in te vullen en onderin op aanmelden te klikken.

2. Betalen in de MFVU-boekwinkel of in de webwinkel:

Pin je lidmaatschap tijdens openingstijden in de MFVU-boekwinkel en zorg dat jij je voor- en achternaam op de bon schrijft die in de winkel achterblijft. Zo weten wij dat je betaald hebt. Ook is het mogelijk om te betalen via de webwinkel!

3. Mail naar secretaris@mfvu.nl

Zet in deze mail dat je de eerste twee stappen doorlopen hebt, zo weten wij dat er iets moet gebeuren en zullen wij zo snel mogelijk zorgen dat je volledig aangemeld bent!

Na deze drie stappen zullen wij je betaling koppelen aan je account op de website en kom je in het ledenbestand te staan. Pas als je in het ledenbestand staat kan je online kaartjes kopen voor bepaalde evenementen.

Heb je nog vragen? Werkt er iets niet? Ook hiervoor kan je terecht bij secretaris@mfvu.nl.

Eerstejaars
Als eerstejaars kun je een lidmaatschap aanschaffen bij aankoop van een boekenpakket of via deze pagina.

Privacy
Lees hier de privacyverklaring van de MFVU. 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?