Registratie voor eerstejaars

Het MFVU-lidmaatschap kent vele voordelen. Zo kan je tijdens je gehele studie met korting boeken en studiematerialen kopen in de MFVU-boekwinkel. Daarnaast kan je als lid deelnemen aan de vele activiteiten die de MFVU organiseert: van congressen tot feesten en van sportactiviteiten tot aan buitenlandse reizen. 

Ga jij geneeskunde studeren aan de VU? Dan kun je lid worden van de MFVU! 

Hoe word ik lid van de MFVU? 
Vul het onderstaande registratieformulier in en klik op ‘Versturen’. Je hebt je nu geregistreerd! Op 1 september wordt de contributie van je bankrekening geschreven.

Mocht je problemen ervaren, stuur dan een mailtje naar info@mfvu.nl.

Let op! Je kan niet direct inloggen na het maken van een account. Je registratie zal eerst nog verwerkt moeten worden. Als dit allemaal goed is gegaan, kan je inloggen op de MFVU-site, maar dit kan even duren. Controleer na 1 week of je kan inloggen op de MFVU-site. Lukt dit niet? Mail dan naar info@mfvu.nl.

Regels met betrekking tot het lidmaatschap:

  • Wanneer je je inschrijft bij de MFVU, betaal je het eerste contributiejaar €40,- lidmaatschapsgeld. De daaropvolgende contributiejaren betaal je een bedrag van €5,- lidmaatschapsgeld.

  • Bij alle activiteiten van de MFVU zijn de Algemene Voorwaarden leidend en wordt verwacht dat deze door alle leden wordt nageleefd.

  • MFVU zal geen persoonlijke gegevens aan derden verstrekken.

  • Uitschrijven van het lidmaatschap dient vóór 1 september van het desbetreffende studiejaar te worden gedaan door een mail te sturen naar info@mfvu.nl. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk en er is geen restitutie van de contributie mogelijk. Alle verzoeken tot opzegging na 1 september worden niet gehonoreerd en kunnen pas worden verwerkt voor het daaropvolgende studiejaar.

Algemene voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarden van de MFVU

Privacy
Lees hier de privacyverklaring van de MFVU. 

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Contactgegevens

InloggegevensBankrekening

Door akkoord te gaan met de SEPA machtiging, geef je toestemming aan de Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Tevens geef je toestemming aan je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam. Wij informeren je minimaal 14 dagen van tevoren over de datum en het bedrag van de aanstaande incasso. Mocht je vragen hebben over deze regeling, neem dan contact op met penningmeester@mfvu.nl.
Studiegegevens


Ik word lid in 2024/2025
Lid worden VvAA

Vliegende start maken met je zorg-carrière? Als VvAA-lid maak je voordelig gebruik van diensten die jou helpen tijdens én na je studie, en hoor je bij het netwerk van meer dan 130.000 zorgprofessionals in Nederland. Check alle voordelen op vvaa.nl/studentvoordeel.

Als je lid wordt van VvAA, ga je akkoord met de volgende voorwaarden: Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat de Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.

* De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar www.vvaa.nl/vereniging-vvaa.
* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar www.vvaa.nl/privacyverklaring.


Lid worden De Geneeskundestudent

De Geneeskundestudent (DG) vertegenwoordigt jouw belangen! De Geneeskundestudent is de landelijke, onafhankelijke belangenbehartiger van geneeskundestudenten. Wij staan voor optimale zelfontplooiing, studeren onder de beste omstandigheden, de juiste arts op de juiste plaats en maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij streven we naar de best mogelijke toekomstige zorgprofessionals.  

De Geneeskundestudent is één van de acht federatiepartners van de KNMG, de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst. Artsen en studenten die lid zijn van een federatiepartner, zijn automatisch aangesloten bij de KNMG. Daarmee vertegenwoordigt de KNMG een achterban van ruim 59.000 artsen en studenten geneeskunde.

Als lid van De Geneeskundestudent word je - samen met ruim 15.000 andere leden - vertegenwoordigd door De Geneeskundestudent.

Bij de start van je coschappen wordt het gratis lidmaatschap van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) geactiveerd. Je gegevens worden opgenomen in het centraal bestand van de KNMG. Bij beëindiging van je studie geneeskunde stopt het lidmaatschap van De Geneeskundestudent. 


Toestemming gegevensverstrekking
Algemene voorwaarden

De MFVU kent algemene voorwaarden


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.


Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?