Vertrouwenspersonen

Loop je ergens tegenaan bij je studie, coschappen, de mfvu of ergens anders, en wil je dit graag vertrouwelijk bespreken met een medestudent? Of wil je het graag bespreken met iemand binnen de VU, maar weet je niet precies bij wie je het beste terecht kan?

Binnen de MFVU zijn er twee vertrouwenspersonen, Rosa en Tim. Zij kunnen je een luisterend oor bieden en eventueel doorverwijzen naar de juiste personen binnen de faculteit. Je kan ze bereiken via de mail om een afspraak te maken.

Rosa is te bereiken op vertrouwenspersoon1@mfvu.nl
Tim is te bereiken op vertrouwenspersoon2@mfvu.nl 

 

Rosa Humpig
vertrouwenspersoon1@mfvu.nl

G3rzt0LB_1v7CJ5bMy7cSU_zIjJODdQEhaWLWh2RBWssFuspluBIsRbzkIMAY6sfYu7oh96dv06e-28H0mB4ngsFwGPoWuAruonjvdhUqgqOviHWLnjaBPkC6IQdGJcPKYrrkXUFQN-37hrpJg

Hoi! Ik ben Rosa en ik vervul ik samen met Tim de rol van onafhankelijk vertrouwenspersoon binnen de MFVU. Zelf ben ik momenteel bezig met het laatste jaar van mijn coschappen en woon ik met veel plezier in de mooiste stad van Nederland, Amsterdam. Enkele jaren geleden heb ik een bestuursjaar gedaan bij de MFVU, en ik vind het nog steeds erg belangrijk dat de MFVU een veilige en fijne plek is voor alle geneeskundestudenten. Daarom kun je altijd laagdrempelig bij mij terecht als je ergens tegenaan loopt binnen de vereniging of als er iets vervelends is gebeurd. Ik bied een luisterend oor, en samen kunnen we kijken of en welke stappen we eventueel verder willen ondernemen. Ook als je niet zeker weet of je bij mij aan het juiste adres bent, ben je altijd welkom om mij of Tim een berichtje te sturen.

Tim de Graaff
vertrouwenspersoon2@mfvu.nl 

OgBgVBbUJ9MeWU0xcpZwCsf-Gm4uwqiUmmHHtXcxgfTEB71nMRqDFYJaZWS3IqVX2h7Wb3Tqbijj4ByY4QVnTODpq06sheYqQtn5RThpw62Ca_wqjXbeJU6KrY8QHpBtqRhsXCTEJNZe29m8Gg

Hé, ik ben Tim en ik vervul dit jaar samen met Rosa de rol van onafhankelijke vertrouwenspersoon binnen de MFVU. Ik ben zelf op dit moment bezig met het eerste jaar van mijn coschappen en ben woonachtig op het mooie Uilenstede. Ik ben voornamelijk binnen de MFVU actief geweest in een commissie en als mentor. Ik vind het erg belangrijk dat er een veilige plek is voor alle geneeskunde studenten. Je kunt mij daarom ook altijd laagdrempelig een mail of bericht sturen, mocht je binnen de MFVU ergens tegen aanlopen. Wij zullen dan samen kijken naar de beste oplossing. Rosa en ik zijn beide bereikbaar mocht je iets willen bespreken.

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?