Eerstejaarspagina

Het kan best spannend zijn allemaal; een nieuwe studie, nieuwe mensen en misschien wel een nieuwe stad. Toch hopen wij je hierin een beetje te kunnen ondersteunen. Om die reden hebben wij verschillende tips op een rijtje gezet voor je! 

Voor handige sites kun je terecht op deze pagina: klik hier.

Wanneer je vragen hebt, of advies en/of informatie over de opleiding nodig hebt kun je terecht bij de studieadviseurs/studentenbalie. Meer informatie daarover vind je hier!

Bij studeren hoort natuurlijk ook het volgende aspect; boeken! Er zijn hier meerdere mogelijkheden voor. Elke student leert op een andere manier, en het is altijd even ontdekken wat voor jou het beste werkt. Via de MFVU-boekwinkel bieden wij boekenpakketten aan met korting, zodat jij gemakkelijk van start kunt gaan met leren! Informatie hierover vind je hier!

Ook kun je in deze boekwinkel andere spullen kopen die essentieel zijn voor je eerste jaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan labjassen en stethoscopen. Ook hiervan hebben wij een pakket voor jullie samengesteld, namelijk de starterspakketten! Hierin zit alles wat je nodig hebt voor de practica die je het eerste jaar zult Klik hiervoor op deze link.

Voor de welkomstbrief van de opleiding, klik hier!

Wat is de MFVU?

De MFVU is dé studievereniging voor geneeskundestudenten aan de VU. Met maar liefst 23 commissies, ongeveer 3000 leden en meer dan 250 actieve leden heet de MFVU een groot bereik. De commissies organiseren een breed scala aan activiteiten: van een gala tot een sportdag, van een buitenlandse reis tot een themafeest en van onderwijs gerelateerde workshops tot een zeilweekend. Er is voor iedereen wat wils! Ook heeft de MFVU haar eigen jaarlijkse almanak. Wij zijn een erg actieve vereniging en proberen zo een groot sociaal netwerk te kunnen vormen voor alle geneeskundestudenten. Zo kun je iedere woensdag bij onze borrel komen, en hebben wij vaak tot wel 3 activiteiten per week! Enorm gezellig en leerzaam dus. 

Om te kijken welke commissies wij allemaal hebben, en welke misschien ook wel bij jou zou passen, kun je hier kijken: 

Social Media

Volg ons op onze sociale kanalen om ook op de hoogte te blijven van updates!

 

Instagram: @mfvu.amsterdam

Volg ook ons tiktok account! @mfvu.gnk.amsterdam -> https://www.tiktok.com/@mfvu.gnk.amsterdam?lang=nl-NL 

Promovideo MFVU:

 

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@mfvu.nl of stuur ons een berichtje op Instagram!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?