xx

Studentenbalie

Onderwijs Service Centrum (studentenbalie)
De medewerkers van het Onderwijs Service Centrum (oftewel de studentenbalie) helpen je graag wanneer je vragen hebt, of advies en/of informatie over de opleiding nodig hebt.

Het OSC bevindt zich op de begane grond van de Medische Faculteit (MF-G010). Via de hoofdingang loop je langs het restaurant (en onze MFVU-kamer) naar het einde van de gang. Het OSC is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 13.00 en 13:30 - 16.00

Telefonisch bereikbaar: 020 - 444 80 10
Maandag t/m vrijdag van 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00

E:  studentenbalie.gnk.vu@amsterdamumc.nl  

Studieadviseurs
De studieadviseurs kunnen je helpen met allerlei persoonlijke vragen. De Faculteit der Geneeskunde VU heeft drie studieadviseurs. Zij zeggen het volgende:

Als studieadviseurs helpen wij je bij het oplossen van allerhande problemen die de studie hinderen. Je kunt bij ons terecht als je je onzeker voelt over jouw manier van studeren, met planningsproblemen, examenangst, motivatieproblemen of twijfels over de juiste studiekeuze. Ook voor privéomstandigheden die het studeren beïnvloeden of een (dreigende) studievertraging kunnen veroorzaken, kun je langskomen. Mocht je niet goed weten bij wie je precies moet zijn met welke vraag, kun je die vraag ook aan ons stellen. Denk hierbij aan: 

  • Bindend Studieadvies

  • Studieplanning, studievaardigheden, tentamenvoorbereiding

  • Concentratie/ Discipline/ Uitstellen

  • Privéproblemen

  • Zelfbeeld

  • Faalangst, perfectionisme, prestatiedruk, stress

  • Stoppen (tijdelijk en definitief)

  • Studeren met een functiebeperking of chronische aandoening (bv. dyslexie, fysieke handicaps, depressieve klachten, etc.)

Schroom niet om contact met ons op te nemen! Je kunt een afspraak maken in onze agenda, dit is de link naar onze website: website studieadviseurs gnk vu 

Maak hier meteen een afspraak! 

De afspraken kunnen zowel online als op de faculteit ( dinsdag en woensdag) gemaakt worden. Ook is er een online inloopspreekuur op maandag en donderdag. 

Een goede start gewenst!

Renate Dekker
Ciska Heuvelman
Marjolein Pouw

Voor al je vragen kan je een e-mail sturen. Ook kan je een individuele afspraak maken in de digitale agenda
Let op: de studieadviseurs hebben meerdere typen afspraakmogelijkheden in de digitale agenda. Klik op de tweede balk om deze per type in beeld te krijgen. 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?