Commissaris winkel - Stijntje

Lieve lezer,

Mijn naam is Stijntje Severijns, ik zit nu in mijn 2e jaar van geneeskunde. Met trots mag ik mij nu voorstellen als Commissaris Winkel van het 73ste bestuur der MFVU.

Sinds vorig jaar studeer ik geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waarbij ik tijdens de introductieweek direct kennis heb gemaakt met dé MFVU!  Ik kwam alleen vanuit Limburg naar Amsterdam en kende niemand, ondanks dat heb ik mij vanaf het eerste uur nooit alleen gevoeld. Als iemand mij dit vooraf had verteld, had ik nooit geloofd dat ik mij hier zo snel thuis en op mijn plek zou voelen. Na de introweek bleef dit warme gevoel bestaan en ik wilde mijn bijdrage leveren aan de MFVU, ik werd lid van de zeil commissie en meldde me aan als intro-ouder voor de introductieweek.

Nadat Lina me meegenomen had naar de bestuur informatieavond wist ik niet hoe snel ik me moest aanmelden in de hoop een mooie bestuursfunctie te gaan vervullen. Zo kan ik nu mijn liefde en enthousiasme voor de MFVU inzetten en deze verder laten groeien, maar vooral ook met anderen delen en op hen overbrengen!

Naast de MFVU hou ik van winkelen, lekker eten, feestjes, uitgaan, op vakantie gaan, impulsieve last minute acties, lange filmavondjes, spelletjes, appeltaarten bakken, de hele avond op het terras zitten met vrienden en vriendinnen, maar ook dans en sport ik graag regelmatig!

Al deze dingen doe ik ook liever samen dan alleen, daarom woon ik ook in een gezellig vol studentenhuis. Samen met mijn zusje en ouders ben ik opgegroeid in Venlo, waar ik af en toe in het weekend nog met veel plezier naar toe ga!

Verder zou ik mezelf omschrijven als een ondernemende spontane, vrolijke, sociale, open, initiatiefrijke, actieve en gemotiveerde studente. Ik zit niet graag stil en vul mijn dagen het liefst met een vol en afwisselend programma dat bestaat uit mijn studie, sporten, werken en sociale afspraakjes.  Ik heb een hoog energielevel, hierdoor ben ik niet snel moe ben en altijd nog wel in voor een drankje en een feestje. Maar ik kan prima dat drankje laten staan, en mij ook nuchter een avond goed vermaken.

Komend jaar zal ik mij gaan bekommeren over de fantastische MFVU-boekwinkel, die ik samen met de WinkelCie kan openhouden. Daarnaast zal ik komend jaar het bestuurscontactpersoon zijn van de Focus commissie! Als Commissaris winkel zal ik mij bezighouden met van in om en rond de winkel, zoals de financiën, boekhouding, de roosters, de bevoorrading en hiervoor contact opnemen met onze partners en leveranciers.

Ik kijk hier enorm naar uit en hoop jullie allemaal eens te zien in mijn paleisje in de kelder! (MF-BK38!!) Als je vragen hebt over de winkel, vereniging, activiteiten of als je gewoon een praatje wil maken, spreek me dan vooral aan want ik ben een kletskous die daar altijd voor open staat!

Veel liefs en hopelijk tot snel!

Stijntje Severijns
h.t. Commissaris Winkel der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?