Commissaris onderwijs - Floortje

Lieve lezer,

Na 3 maanden als kandidaatsbestuur is het dan eindelijk zover: Ik mag mijzelf de commissaris onderwijs van het 73e bestuur der MFVU noemen. Ik kijk er enorm naar uit om mij komend jaar te mogen inzetten voor de MFVU en natuurlijk voor (w)onderwijsland! 
Ik zal mijzelf allereerst even kort voorstellen. Mijn naam is Floortje Verheijden, ik ben 19 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van geneeskunde. Ik ben opgegroeid in het mooie Nijmegen, waar mijn ouders nu nog wonen. Toen ik met geneeskunde begon ben ik verhuisd naar Amsterdam waar ik nu met 3 hele gezellige huisgenoten woon.

In augustus 2022 deed ik mee aan de introductieweek van de MFVU. Na een week vol met leuke activiteiten had ik veel gezellige mensen ontmoet. Ik vond de vereniging toen al heel erg leuk en besloot om mij aan te melden voor de carrièreavond commissie. Samen met de commissie heb ik twee keer een hele leuke avond mogen organiseren met heel veel leuke sprekers en workshops. Na ruim een jaar studeren had ik heel wat nieuwe gezellige mensen leren kennen. Hierdoor begon ik steeds enthousiaster te worden over de MFVU en ik wilde nog meer betrokken raken bij de vereniging en een nieuwe uitdaging aangaan. Een bestuursjaar bij de MFVU leek mij hier perfect voor!

Komend jaar mag ik de functie van commissaris onderwijs vervullen waar ik enorm naar uitkijk. In mijn functie houd ik mij dagelijks bezig met het vertegenwoordigen van studenten en de faculteit bij overleggen. Dit doe ik vaak samen met bijvoorbeeld het JVB of de FSR. Daarnaast help ik met het organiseren van onderwijs gerelateerde activiteiten waar de MFVU aan bijdraagt. Voorbeelden van deze activiteiten zijn; de witte jassen ceremonie, speeddate de specialist en ook de facultaire introductie dagen. Verder ben ik dit jaar ook de contactpersoon van 3 mega leuke commissies! Dit zijn de SportCie, EducaCie en de Witte jasCie.

Ik heb nu al enorm veel zin om jullie het aankomende jaar allemaal (nog) beter te leren kennen. Kom gezellig langs tijdens een hok- of dagdienst in de ledenkamer om een koffietje te drinken of natuurlijk op de borrel! Mocht ik er een keer niet zijn ben ik voor vragen altijd bereikbaar op commissarisonderwijs@mfvu.nl.

Heel veel liefs en hopelijk tot snel,

Floortje Verheijden
h.t. Commissaris onderwijs der Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit Amsterdam

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?