Bestuurswissel MFVU 2022

Bestuurswissel MFVU 2022

24 februari 2022

Lieve leden, 

Inmiddels al bijna een maand geleden heeft onze bestuurswissel plaatsgevonden. Het jaar is begonnen met onder andere een online ouderdag, cac, een leuke commissiemarkt en de woensdagmiddagborrels bij il caffe. Daarnaast hadden we een fantastische avond met de accie met een gave VR-escaperoom en een interessant symposium rondom het thema 'meer dan de witte jas', in samenwerking met de co-raad. Kortom: allemaal superleuke activiteiten! Verder hebben de commissies hun nieuwe leden mogen verwelkomen en vanavond zullen we aftrappen met de commissievoorstelavond, waar iedereen weer kan strijden om de commissiebokaal. 

We kijken uit naar een leuk jaar vol gave activiteiten en hopen jullie daar te zien! 

Heel veel liefs, 

B71

Janine Copier - Voorzitter
Nina Smit - Secretaris
Maarten Balder - Penningmeester
Emma Reeskamp - Commissaris intern
Isabel Strohm - Commissaris extern
Roel Gaal - Commissaris onderwijs
Isa Scheulderman - Commissaris promotie
Lotte Penning - Commissaris winkel 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?