Nieuws

We zijn jullie niet vergeten…..

20 april 2021

Beste studenten,

Achter de schermen zijn we als opleiding in samenwerking met de MFVU en Co-Raad VU druk bezig met de organisatie van alternatieve bachelor- en masterceremonies omdat die vanaf maart 2020 tot op heden helaas geen doorgang konden vinden.

Wat gaan we doen? We gaan onze bachelor studenten voor wie wij in maart, juni en oktober 2020 geen ceremonie hebben mogen organiseren, uitnodigen voor een ceremonie in aangepaste vorm. Dat geldt ook voor al onze masterstudenten voor wie wij in 2020 en 2021 nog geen ceremonie hebben mogen organiseren, net zoals voor de master studenten die nog gaan afstuderen in de maanden mei en juni 2021.  

Volgende week sturen wij per mail een uitnodiging. We horen dan graag of je komt en met hoeveel gasten (maximaal 2). In die mail vind je meer informatie over de vorm en data (we zijn aan het plannen voor eind augustus en 1 september). Onze masterstudenten die afstuderen in de maanden mei en juni ontvangen per mail een uitnodiging zodra zij zijn afgestudeerd.

Dus nog even geduld! We kunnen gelukkig wél alvast een sneak preview geven van de locatie: https://www.instagram.com/p/CN5L3RjFbM3/

Met vriendelijke groet, mede namens MFVU en Co-Raad VU,
Christa Boer, opleidingsdirecteur geneeskunde en vice-decaan

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?