Partners

De introductieweek van de MFVU zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze partners. Hieronder staan een aantal van hen extra toegelicht!

  • VvAA
  • SlimAcademy
  • Compendium Geneeskunde
  • De Geneeskundestudent

VvAA:

Vliegende start maken met je zorg-carrière? Als VvAA-lid krijg je veel voordelen, zodat jij nog meer kan genieten van je studententijd! Onze adviseurs staan voor én na je studie voor je klaar. Bijvoorbeeld met gratis cv-checks, loopbaanadvies en andere ledenvoordelen. Ontdek ook onze voordelige verzekeringen. Check alle voordelen op vvaa.nl/student.

SlimAcademy:

Wees goed voorbereid op je tentamens met de samenvattingen van Slim Academy!

Als lid van de MFVU kun je nu exclusief profiteren van geweldige aanbiedingen. Bij het afsluiten van een abonnement bij Slim Academy krijg je de eerste maand helemaal gratis met de code MFVU-ABO op https://slimacademy.nl/ !

Onze samenvattingen zijn geschreven door de beste Geneeskunde studenten. Je kunt je kennis testen met oefenvragen en de samenvattingen worden ruim op tijd automatisch thuis en digitaal via onze vernieuwde app geleverd.

Ga je liever niet voor een abonnement? Ontvang dan nu 15% korting op alle losse samenvattingen of totaalpakketten! Gebruik de code MFVU2324 op Slim Academy | Optimale studieondersteuning | Home

Compendium Geneeskunde:

Compendium Geneeskunde is het meest volledige, visuele overzicht van de studiestof van Geneeskunde en daarmee een goede aanvulling op de kernboeken! Bestel hier nu jouw compendiumset incl. 10% ledenkorting bij de MFVU-boekwinkel of gebruik de code MFVU10 voor 10% korting bij het bestellen op de website van Compendium Geneeskunde zelf! 

De Geneeskundestudent:

De Geneeskundestudent (DG) vertegenwoordigt jouw belangen! De Geneeskundestudent is de landelijke, onafhankelijke belangenbehartiger van geneeskundestudenten. Wij staan voor optimale zelfontplooiing, studeren onder de beste omstandigheden, de juiste arts op de juiste plaats en maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij streven we naar de best mogelijke toekomstige zorgprofessionals.  

De Geneeskundestudent is één van de acht federatiepartners van de KNMG, de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst. Artsen en studenten die lid zijn van een federatiepartner, zijn automatisch aangesloten bij de KNMG. Daarmee vertegenwoordigt de KNMG een achterban van ruim 59.000 artsen en studenten geneeskunde. Meer informatie vind je hier: https://degeneeskundestudent.nl/

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?