Introcie en Mentoren

Tijdens de introweek worden jullie ingedeeld in groepjes van ongeveer 12 studenten. Jouw introgroepje zal begeleid worden door twee mentoren, ook wel intromama's of -papa’s genoemd. Zij zullen ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke week gaan beleven! In totaal hebben wij 20 super leuke mentoren, waar wij erg enthousiast over zijn!

Maar wie zijn de mentoren? De mentoren zijn ouderejaars Geneeskunde studenten. Zij kennen de campus goed en weten alles over de studie, de studievereniging en het studentenleven te vertellen. Zij kunnen dus al jullie vragen beantwoorden over de inhoud van de studie (en hoe je nou het beste kan leren voor een tentamen), maar zorgen ook voor extra sfeer en gezelligheid in jullie groep! Alle mentoren worden klaargestoomd voor de introweek door de introductiecommissie en het bestuur van de MFVU. 

De Introductiecommissie bestaat dit jaar uit 7 fantastische meiden, die al sinds januari al keihard aan het werk zijn om deze week te kunnen realiseren. De commissie bestaat uit:

Sterre Rozier - Voorzitter
Amy Bont - Vicevoorzitter
Rebecca Vischjager- Secretaris
Evelyne de Koning - Penningmeester
Lotte Klercq - Lid extern
Aimée Bleeker - Lid promotie
Sophie van Sligter – Mentorcoördinator

De commissie wordt daarnaast begeleid door twee contactpersonen vanuit het bestuur van de MFVU, namelijk; Sterre van Hulten en Amber Jeukens.

Voor vragen kun je dus altijd bij een van ons terecht, en daarnaast zijn wij te bereiken op introductie@mfvu.nl

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?