tekst

Rondleidingen carrièreweek

Importeer de kalender naar jouw pc of toestel.

Zou jij wel eens willen zien hoe het er aan toe gaat op verschillende afdelingen in en buiten het ziekenhuis? Dat kan in de carriereweek!

Dit jaar hebben wij als aanvulling op de carrièreaavond 3 rondleidingen geregeld op verschillende afdelingen zowel binnen als buiten het ziekenhuis: het MMT (Mobiel Medisch Team), de Kinder-IC en een revalidatie afdeling. Verderop zul je meer informatie vinden over de verschillende rondleidingen.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus wacht niet langer met je in te schrijven want vol=vol, de deadline voor het inschrijven is vrijdag 22 november 23.59 uur.

Zo gaat het in zijn werk:

1) je schrijft je via de mfvu-website voor de deadline voor 1 of meerdere rondleidingen. Geef hierbij een mailadres op die je vaak checkt.

2) op zaterdag 23 november hoor je via een e-mail of en voor welke rondleiding je mee mag. Daarin zal ook meer info over de tijd+plek staan. LET OP: mensen met een kaartje voor de carrièreavond op 28 november hebben voorrang!

3) bevestig uiterlijk 24h voor aanvang van de rondleiding je aanwezigheid en zorg dat je het betaalverzoek betaald hebt (een kaartje is 1.50 euro).

4) de artsen die deze rondleiding geven hebben het erg druk en het is bijzonder dat ze tijd voor ons vrijmaken. Het is daarom echt niet de bedoeling om niet op te komen dagen bij een rondleiding als je geplaatst bent en bevestigd hebt.

Rondleiding 1: De Kinder-IC in het Amsterdam UMC, Locatie AMC op 25 november (9.55-10.30 en 10.25-11.00 uur)

Een kinder intensivist zal je uitleggen en laten zien hoe het eraan toe gaat op deze heftige maar bijzondere afdeling waar kinderen intensief gemonitord en bewaakt worden. Omdat ernstig zieke kinderen op deze afdeling zijn opgenomen zijn, kunnen er niet veel studenten in 1x de afdeling op. Er zijn 2 rondleidingen achter elkaar van 35 minuten.

Rondleiding 2: Mobiel Medisch Team Amsterdam UMC, locatie Vumc op 26 november (19.30 – 20.30 uur)

In een uur krijg je een rondleiding bij het MMT door een anesthesioloog die werkzaam is als MMT-arts bij lifeliner 1. Een Mobiel Medisch Team is in Nederland een team bestaande uit een drietal personen, inzetbaar om snel medische bijstand te verlenen via de helikopter. Dus heb geen hoogtevrees want het helikopterdek zullen we zeker bezoeken!

Rondleiding 3: Revalidatiecentrum Reade, Overtoom op 29 november (13.30 – 15.30 uur)

Reade is het toonaangevnde centrum voor reumatologie en revalidatie in Amsterdam en omstreken. In een 2 uur durige rondleiding van een revalidatiearts in opleiding zul je verschillende delen van dit centrum zien en meer horen over de (kinder)revalidatie. Lijkt het je interessant om wat meer te horen en te zien over wat een revalidatiearts doet en hoe zo'n groot revalidatiecentrum opgebouwd is. Schrijf je dan snel in!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?