Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Ik wil Vriend worden

                                                              

MFVU zet zich in om geneeskundestudenten zich vanaf dag één thuis laten voelen op de medische faculteit. Dit doen wij door een groot aantal activiteiten te organiseren, zowel voor de gezelligheid als onderwijs gerelateerd. Van een introductieweek, tot workshop of speeddate-de-specialist. Daarnaast faciliteren wij de studieboekenverkoop en denken wij mee over het onderwijs. Door u aan te sluiten bij Vrienden van de MFVU helpt u ons om al deze activiteiten aan te bieden aan onze leden, en dat ook in de toekomst te blijven doen. 

Als u lid wordt van Vrienden van de MFVU heeft u het voorrecht om elk kwartaal een speciale nieuwsbrief te ontvangen waarin u op de hoogte wordt gehouden van het reilen en zeilen van de MFVU. Na de aanmelding als vriend van de MFVU ontvangt u iedereen editie van de InVUus thuis.  verder zult u een eervolle vermelding krijgen op onze website en in de almanak. Tot slot bent u altijd welkom om binnen te komen lopen voor een kop koffie!

Voor slechts €25,00 per jaar kunt u lid worden van de Vrienden van de MFVU. U kunt lid worden door de brief te downloaden en deze ingevuld per post (Amsterdam, van der boechorststraat 7, kamer D-046) of per mail te versturen naar sponsorcoordinator@mfvu.nl.