Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Stichting MIC

Medisch Interfacultair Congres

Het bestuur van het jaarlijkse Medisch Interfacultair Congres (MIC) bestaat uit negen geneeskundestudenten, van elke faculteit in het land in ieder geval één. Samen werken wij een jaar lang samen om een leuk congres op poten te zetten met een thema dat in het normale geneeskundecurriculum niet of nauwelijks aan bod komt. Zo hadden vorige, zeer succesvolle edities thema’s als Innovation: The Sky is the Limit en Medische Taboes. Niet alleen staat het MIC garant voor een hele interessante en leerzame dag, het is ook een fantastische manier om studenten van over het hele land te leren kennen. En niet alleen geneeskundestudenten: iedereen is welkom!

MIC 2017

De komende editie van het MIC zal weer erg interessant worden. Het thema van het komende congres is namelijk 'Levensgevaarlijk'. De meest levensbedreigende ziektes zullen belicht worden in verschillende colleges en workshops. Lijkt dit je ook ontzettend interessant? Dan is dit congres zeker wat voor jou!

Meer informatie

Meer informatie over kaartverkoop, datum, locatie en sprekers volgt nog. Houd in de tussentijd onze website www.stichtingmic.nl in de gaten.

Hopelijk tot ziens op het Medisch Interfacultair Congres!