Lid van de maand

Het lid van de maand februari is Robin van den Borg. Vier jaar geleden kwam ze de MFVU binnen gewandeld en vanaf het begin heeft ze al heel veel betekend voor ons. Zo werd ze meteen lid bij de BarCie en straalde ze twee jaar lang op de borrels. In 2017 was ze mentor en werd ze trotse mama van 12 introkindjes. Alsof dat nog niet genoeg was, solliciteerde ze het jaar daarop voor IntroCie. Hiervan werd ze de voorzitter en samen met haar commissie heeft ze een fantastische week neergezet. In haar laatste jaar van de bachelor heeft ze zich nog ingezet voor de organisatie van de WJC, waar ze nota bene haar eigen witte jas mocht ontvangen.

Lieve Robin, de afgelopen jaren heb je laten zien hoe hard je kan werken en liet je zien hoe betrokken je was met alles. Je enthousiasme en vrolijkheid zorgden voor veel gezelligheid binnen de MFVU en in de ledenkamer. Veelal was je aanwezig op feesten en mochten we genieten van je zang- en dansskills.

Nu is het voor jou tijd om te beginnen met je coschappen. Je werklust en wilskracht zullen ervoor zorgen dat je je prachtige ambities gaat nastreven. Namens de MFVU willen we je heel erg bedanken voor alles wat je hebt gedaan en hebt betekend voor de vereniging. We wensen je dan ook heel veel succes met de komende jaren! Hopelijk kom je af en toe nog even gezellig buurten in de ledenkamer!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?