Voorzitter

Lieve Lezer, 

Na 3 maanden als kandidaatsbestuur in de MF te hebben gelopen, mogen wij eindelijk beginnen aan het avontuur! Het aankomende jaar mag ik de mooie rol van voorzitter van het 72e bestuur gaan vervullen en daar heb ik enorm veel zin in. Maar wie ben ik nu eigenlijk? Mijn naam is Anna Blankenzee en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Hoogkarspel (een klein dorp in West-Friesland), maar ben voor het grootste deel in Hoorn opgegroeid. Momenteel woon ik in Amsterdam-Noord, nog gezellig bij mijn ouders. 

Zoals waarschijnlijk voor velen is mijn MFVU-avontuur begonnen in de introweek. Deze was toen weer lekker fysiek na een lange periode van Corona. Ik was klaar voor het studentenleven en vond de MFVU de plek om te beginnen. Aan het begin van het jaar vond ik het wel nog te spannend om mij aan te melden voor een commissie, maar in februari 2022 heb ik mij aangemeld. Ik werd aangenomen bij de FeestCie en heb in september een super leuk feest mogen organiseren in club Oliva. Maar mijn MFVU hart was nog niet tevreden, dus besloot ik mij voor nog een commissie aan te melden en uiteindelijk werd dit de ReisCie. Helaas is onze mooie reis naar Istanbul niet doorgegaan :(. Maar ik wilde eigenlijk nog iets meer betekenen voor de MFVU. Ik besloot langs te gaan op de bestuursinformatieavond en wist het toen zeker, ik wil bestuur worden van de MFVU. Nu, inmiddels 5 maanden later, mag ik mijzelf onderdeel van het 72e bestuur noemen!

Als voorzitter mag ik een aantal taken vervullen. Ik zal mijn lieve bestuursgenootjes ondersteunen, vergaderingen leiden, het overzicht houden van de vereniging en bijvoorbeeld de collegepraatjes geven. Verder ben ik aankomend jaar de bestuurscontactpersoon van 2 mooie commissies: de Focus en de theatercommissie. 

Ik hoop jullie snel allemaal te zien in de MFVU-kamer! Ik sta altijd klaar om een kopje koffie te drinken of een gezellig spelletjes te spelen, dus tik me vooral aan. Als je even niet weet naar wie je toe moet voor een vraag, kan ik je helpen of stuur ik je door naar de juiste persoon. Je mag me ook altijd mailen via: voorzitter@mfvu.nl

Heel veel liefs, 
Anna 
h.t. voorzitter

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?