Secretaris en commissaris promotie

Lieve lezer,

Na drie maanden rond huppelen in mijn prachtige gele KB-shirt, mag ik mijzelf nu eindelijk de secretaris en commissaris promotie van het 72e bestuur der MFVU noemen. Mijn geliefde KB-shirt die ik nu in mag ruilen voor mijn bestuurspak. 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Órla Post, 19 jaar en ik kom uit Swifterbant. Ik hoor je al denken "Swifterbant waar ligt dat?" Het is een klein, knus dorpje in Flevoland, waar jaja de Swifterbantman vandaan komt. Sinds 2021 woon ik met veel plezier op Uilenstede met ontzettend leuke huisgenootjes. :)

Al sinds dat ik klein ben ligt mijn interesse bij de geneeskunde en ik wist dus al vrij snel dat ik geneeskunde wilde studeren. Dus ik meldde mij in 2021 aan voor geneeskunde en hier sta ik dan als tweedejaars geneeskunde student aan de VU.

Je raadt het al mijn MFVU-avontuur begon bij de introductieweek! Een fantastische week waarin ik veel leuke nieuwe mensen heb leren kennen. Ik was helemaal enthousiast geworden voor de MFVU en meldde mij dan ook gelijk aan voor de educatie commissie, waar ik met veel plezier 1,5 jaar in heb mogen zitten. Echter vond ik 1 commissie nog niet genoeg, ik besloot me in februari 2022 aan te melden voor de ouderdagcommissie, waarmee wij in december 2022 een ontzettend leuke ouderdag neergezet hebben. Ik ging naar steeds meer activiteiten en ik begon steeds meer te denken: ik wil meer doen voor de MFVU. Ik ging naar de bestuursinformatieavonden, liep mee met het bestuur en toen wist ik het zeker: ik wil bestuur doen. Dit was precies waar ik naar opzoek was. In oktober mocht ik mijzelf onderdeel noemen van het 72e kandidaatsbestuur der MFVU.

En nu sta ik hier. Vanaf 19 januari mag ik mij met trots de secretaris en commissaris promotie van het 72e bestuur der MFVU noemen. Ik had niet blijer kunnen zijn met deze twee functies. Maar wat doe ik dan zoal? Als secretaris hou ik het algemene e-mailadres (info@mfvu.nl) bij, notuleer ik al onze vergaderingen, hou ik contact met onze broertjes (andere studieverenigingen aan de VU) en zusjes (andere geneeskundige verenigingen in Nederland), maak ik alle roosters die je maar kan bedenken en woon ik samen met de voorzitter overleggen bij. Als commissaris promotie hou ik me bezig met, je raadt het al: de promotie van de MFVU. Ik hou de social media en de website up-to-date, schrijf elke maand de nieuwsbrief en maak de maandagenda en lid van de maand poster. Daarnaast hou ik ook nog contact met de faculteit over de faciliteiten. 

Dit jaar ben ik de bestuur contactpersoon van drie hele leuke commissies: de Reiscommissie, de Almanak en InVUus!

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen. Spreek me vooral aan voor een gezellig praatje of een spelletje, dat vind ik alleen maar leuk! Laten we er met zijn allen een fantastisch jaar van maken!! :)

Kun je met niet vinden, dan kan je me ook altijd bereiken op: commissarispromotie@mfvu.nl of secretaris@mfvu.nl

Ik hoop je snel te zien!

Heel veel liefs,

Órla Post
h.t. secretaris en commissaris promotie

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?