Penningmeester

Lieve lezer, 

Mijn naam is Eugenia Maurelle Contento en ik ben de penningmeester van de MFVU! Ik ben 21 jaar oud en ik ben geboren en opgegroeid in Spanje; Barcelona. Dan vraag je je zeker af; wat doe je dan in Nederland? Nou natuurlijk lekker geneeskunde studeren aan de VU en genieten van de Amsterdamse grachten. Ben echt super blij dat ik deze studie doe, echter moet ik wel vaker achter mijzelf aanzitten om aan de studie te gaan.

Niet veel van jullie kennen mij binnen de studievereniging, ik ben namelijk redelijk nieuw. Ik heb in mijn eerste jaar wel in de galacommissie gezeten en voordat ik bestuur werd in de theatercommissie. Ik vond het vroeger heel eng om in de ledenkamer naar binnen te gaan, totdat ik op een dag besloot om daar standaard mijn lunch te eten. Toen heb ik echt geleerd hoe leuk de MFVU en haar leden is! Echt heel leuk, vaker toen naar borrels gegaan en kijk ons nu hier, ik sta nu op de site (omg).

In ieder geval, ik ben iemand die enorm enthousiast is. Je kan mij blij maken met gezelligheid, goede gesprekken en genot voor het leven. Ik houd van schrijven en het luisteren van podcasts. Verder werk ik in de sportschool van de VU en dat is echt heel nice. Ik woon ook op Uilenstede, nu al iets van 2,5 jaar. 

Ik kijk echt enorm uit naar dit bestuursjaar en kan niet wachten om mijn taken als penningmeester uit te voeren. Als penningmeester zal ik de gelden van de MFVU beheren. Dit betekent dat ik alle geweldige activiteiten die geld kosten en opbrengen zal boekhouden en begroten. Hiervoor krijg ik natuurlijk hulp van alle commissiepenningmeesters. Ik zal met hun nauw samenwerken om toffe activiteiten neer te zetten. Ik kan niet wachten om enorm veel te leren als penningmeester!

Verder vind ik ons bestuur heel leuk en ik hoop dat we dit het hele jaar zullen uitstralen! Ik kan ook niet wachten om leuke gesprekken met jullie in de ledenkamer te hebben, of af en toe een beetje samen brak op de bank zitten met thee. 

Dit jaar zal ik ook de Congrescommissie bestuurscontactpersoon zijn, iets waar ik super blij mee ben. 

Om het af te sluiten nog 2 fun facts:
- Ik heb nog nooit een intro meegemaakt, dus ik zal dit jaar ook voor het eerst een intro meemaken.
- Ik heb gesolliciteerd voor congres ooit en was het niet geworden, toch een manier gevonden om erbij te mogen ;)

Muchos saludos!
Eugenia

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?