Commissaris intern

Lieve lezer,

Na een fantastische tijd als KB is het nu zo ver en heb ik de eer om mij de commissaris intern en vice-voorzitter van het 72e bestuur der MFVU te mogen noemen.

Ik ben Bibiana en ik zit in het tweede jaar van mijn studie. Ik woon al mijn hele leven lang in Amsterdam-West. Wel ben ik in de prachtige stad Porto Alegre in het zuiden van Brazilië geboren. Ik ga nog vaak terug om mijn familie te bezoeken, maar verhuizen uit Amsterdam kan ik me niet eens indenken. Het is zo een diverse, open en warme stad dat voor mij de keuze om hier te blijven studeren snel was gemaakt.

Toen ik besloten had om aan de VU te gaan studeren kreeg ik meteen zin in de introductieweek. Dit was na een lange tijd met coronamaatregelen weer een van de eerste grote evenementen waar ik naartoe ging. Ik heb hier ontzettend veel lieve mensen ontmoet en na deze week leek het me meteen leuk om bij een commissie te gaan.

Ik besloot toen om bij de cultuurcommissie te gaan. Met mijn leuke commissiegenootjes heb ik twee prachtige open podia georganiseerd en ik merkte meteen hoe geweldig ik organiseren vond. Vanaf het begin van het tweede jaar besloot ik ook vaker naar activiteiten te komen van de MFVU, want het leek me leuk om meer van die lieve mensen uit de introweek te ontmoeten. Ik wilde al snel meer betrokken zijn bij de vereniging en ik besloot me aan te melden voor het bestuur.

Na een geweldige tijd als KB, waarin ik mijn zes mega lieve bestuursgenootjes ben gaan zien als familie, kan ik niet wachten om met hun fantastische activiteiten te organiseren en alle leden van de MFVU te leren kennen.

Ik mag aankomend jaar de super leuke functie commissaris intern gaan bekleden. Ten eerste mag ik de PubMed gaan beheren. Daarnaast houd contact met de Vrienden van de MFVU, schrijf ik de verjaardagskaartjes en beheer ik samen met Órla het archief. Daarnaast ben ik contactpersoon van de barcommissie, de feestcommissie, DOCS, de introductiecommissie, de ouderdagcommissie en de MFVU-band. Verder ben ik dit jaar ook de vice-voorzitter. Dit houdt in dat ik mijn lieve voorzitter Anna ondersteun en kan inspringen als dat nodig is. Ook ondersteun ik mijn bestuursgenootjes.

Iedereen mag mij altijd aanspreken in de MFVU-kamer of op activiteiten. Ook mag je mij natuurlijk appen en bellen. Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Heel veel liefs,

Bibiana Luz Kleverlaan
H.t. commissaris intern, tevens vice-voorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?