Commissaris extern

Lieve lezer,

Eindelijk is het zover! Na een aantal ontzettend leuke en leerzame maanden als kandidaatsbestuur, mag ik mijzelf Commissaris extern van het 72e bestuur der MFVU noemen. Een grote eer.

Ik zal mezelf even kort voorstellen: Mijn naam is Bart van den Berg en ik ben 20 jaar. Ik ben opgegroeid in Laren en nu woonachtig in het o zo mooie Amsterdam. In 2020 had ik een gekke covid introweek, toch besloot ik direct actief te worden bij de MFVU en zo kwam ik terecht in de barcommissie.

Naast mijn studie was ik altijd lekker actief met van alles bezig. Ik hou mij graag bezig met vrienden, familie en kunst. Ik heb lange tijd in het ziekenhuis en in de Horeca gewerkt, maar wilde toch mijn interesse voor kunst prikkelen en mijn horeca skills verder ontwikkelen. Begin 2022 ben ik begonnen in het DeLaMar theater als supervisor en assistent restaurantmanager, waar ik heerlijk uitdaging en gezelligheid kon vinden. Hiernaast geef ik les aan bachelor geneeskunde studenten over farmacotherapie.

Elke woensdag verzorgde ik de borrels met de Barcommissie, hierdoor leerde ik super snel allerlei mensen binnen de MFVU kennen. Ik had het ontzettend naar mijn zin, vermaakte me op alle activiteiten, en was ook vaak op de heerlijke bank in de MFVU-kamer te vinden. Na 2 jaar mocht ik de introductieweek fysiek meemaken als mentor. Samen met mijn mentormaatje (wie toevallig de commissaris extern van het 70e bestuur was) nam ik 12 kindjes onder mijn hoede en hadden we samen een ontzettend leuke week. Een geslaagde week, waar mijn bestuursinteresse flink omhoog is gegaan. Vragen zoals “Biedt bestuur bij de MFVU voor mij de uitdaging die ik zoek?”. Door veel te praten met oud bestuursleden waren mijn laatste twijfels snel weggenomen. Ik meldde me aan en het lukte ook nog! Inmiddels alweer drie maanden geleden hoorde ik dat ik de commissaris extern van het 72e bestuur zou worden.

Als commissaris extern zal ik komend jaar al het contact met de partners van de MFVU onderhouden. Daarnaast ga ik mijn best doen om nog meer mooie samenwerkingen te vinden! Hierbij mag ik ook vier fantastische commissies begeleiden; de Introductiecommissie, de Carrièreavondcommissie, de Activiteitencommissie en DOCS, en heb ik genoeg ruimte voor projecten.

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en hoop dat ik jullie allemaal kan meenemen in mijn MFVU-enthousiasme. Spreek me vooral aan als je het fijn vindt om een keer een praatje te maken. Ik vind het ontzettend leuk om te luisteren naar jullie ideeën, nieuwe lievelingsliedjes, en fun facts, maar ook als je ergens tegenaan loopt of iets anders kwijt wil kan je altijd bij mij terecht! Mocht je me niet kunnen vinden, stuur dan vooral een appje of mailtje naar commissarisextern@mfvu.nl.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Bart van den Berg
h.t. commissaris extern der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?