Voorzitter

Lieve lezer,

Mijn naam is Janine en ik mag komend jaar de mooie rol van voorzitter in het 71e bestuur vervullen. Iets meer dan 19 jaar geleden ben ik geboren in Benschop. Na hier 18 jaar met liefde gewoond te hebben vond ik het vorig jaar toch tijd om het kleine dorpje met de grote stad Amsterdam te verruilen.

Ik weet nog precies hoe ik voor het eerst kennis maakte met de MFVU, dit was in de introductieweek nu alweer meer dan een jaar geleden. Beginnen met studeren vond ik best wel spannend, gelukkig was deze spanning maar van korte duur. Door mijn introgroepje en mentoren voelde ik mij al heel snel thuis bij de MFVU. Daarom heb ik mij na de introductieweek aangemeld voor de ouderdagcommissie. Hoewel we alleen maar online activiteiten hebben georganiseerd door onze grote vriendin Cor, heb ik hier enorm van genoten.

Ik kon maar geen genoeg krijgen van de MFVU gezelligheid dus een jaar besloot ik mij aan te melden voor de introductiecommissie. Aan deze tweede introductieweek die ik mocht meemaken heb ik hechte vriendschappen overgehouden. Naast de vereniging leerde ik ook het bestuur steeds beter kennen. Toen begon het te kriebelen… Een plekje in het MFVU bestuur zou toch wel heel erg mooi zijn. Na uren met verschillende bestuursleden te hebben gepraat besloot ik mij écht aan te melden. In oktober 2021 kwam het hoge woord eruit; met zijn achten werden wij het 71e bestuur der MFVU.

Als voorzitter vervul ik een aantal taken. Ik ondersteun voornamelijk al mijn lieve bestuursgenootjes. Daarnaast houd ik het overzicht over de vereniging, leid ik de vergaderingen en geef ik bijvoorbeeld de collegepraatjes. Tot slot ben ik de bestuurscontactpersoon van twee hele gezellige commissies; de theatercommissie en de congrescommissie!

Ik hoop jullie snel allemaal te zien in de MFVU-kamer.Ik ben altijd in voor een spelletje, praatje of een leuk verhaal. Als je even niet weet naar wie je toe moet voor een vraag, kan ik je helpen of stuur ik je door naar de juiste persoon. Je mag me ook altijd mailen via: voorzitter@mfvu.nl

Heel veel liefs,

Janine
h.t. Voorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?