Secretaris

Hoihoi lieve lezer,

Wat leuk dat je even de tijd hebt genomen om ons bestuur te leren kennen! Na de bekendmaking in oktober heb ik met heel veel plezier drie maanden rond geparadeerd in ons prachtige blauwe KB-shirt. Tijdens deze maanden zijn wij klaargestoomd om met een goede start te beginnen aan ons bestuursjaar!

Maar wie ben ik nou eigenlijk? Ik ben Nina, ik ben 20 jaar en ik ben geboren en getogen in het prachtige Almere. Sinds 2020 woon ik op Uilenstede met enorm leuke huisgenootjes waarmee ik volop van het studentenleven kan genieten. Na het behalen van mijn vwo-diploma in 2019 heb ik eerst een jaar verpleegkunde gestudeerd, maar na het behalen van mijn propedeuse wist ik wel zeker dat mijn hart lag bij de geneeskunde.

Mijn MFVU-avontuur begon, net zoals vele anderen, bij de introductieweek! Helaas was deze in mijn jaar online, maar zelfs online heb ik genoten van deze week en begon het MFVUurtje in mijn hart te branden. Ik was zo enthousiast geworden dat ik mij direct aanmeldde voor de Activiteitencommissie, waar ik met heel veel plezier 1,5 jaar in heb mogen vertoeven. 1 commissie was nog niet genoeg, dus besloot ik mij in februari 2021 aan te melden voor de Almanakcommissie. Met deze commissie hebben we het afgelopen lustrumjaar een prachtig boekwerk neergezet waar ik nog steeds mega trots op ben! Afgelopen introductieweek ben ik mentor geweest van het leukste groepje en na hierna wist ik het 100% zeker: ik wil het bestuur in. Na de informatieavonden en sollicitaties was daar eindelijk het moment waar ik een heel jaar op gewacht had. Ik mocht mijzelf onderdeel noemen van het 71e kandidaatsbestuur der MFVU.

En nu sta ik hier. Vanaf 27 januari mag ik mij met heel veel trots de secretaris van het 71e bestuur der MFVU noemen. Een functie die niet beter bij mij had kunnen passen. Maar wat doe ik dan zoal? Mijn functie bestaat uit een heleboel leuke dingen, waaronder het bijhouden van ons algemene e-mailadres, het notuleren en uitwerken van onze vergaderingen, het contact behouden met onze broertjes (andere studieverenigingen aan de VU) en zusjes (andere geneeskundige verenigingen in Nederland), het maken van alle roosters die je maar kan bedenken en het bijwonen van overleggen met de voorzitter. Daarnaast ben ik dit jaar de bestuur contactpersoon van drie geweldige commissies: de Reiscommissie, de Ouderdagcommissie en de MFVU-band!

Als je ooit zin hebt in een spelletje of gewoon even gezellig wil kletsen, wees dan vooral niet bang om me een keer aan te tikken in de MFVU-kamer. Dat vind ik alleen maar leuk! Mocht ik er niet zijn, kun je mij altijd bereiken via info@mfvu.nl of secretaris@mfvu.nl

Heel veel liefs,

 

Nina Smit
h.t. secretaris der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?