Penningmeester

Lieve Lezer,

3 maanden lang heb ik met 7 hele leuke studiegenoten allerlei leuke activiteiten mogen bijwonen in een prachtig kb shirt, maar nu is het moment toch echt aangebroken. Na een lange overdracht ben ik er nu eindelijk klaar voor om komend jaar de rol van Penningmeester in het 71ste bestuur der MFVU op mij te nemen!

Maar wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Maarten Balder en ik ben 20 jaar oud. Ik ben in Alkmaar geboren en woon nu al een tijdje op Uilenstede. Ik houd enorm van muziek maken. Ik heb dan ook altijd in verschillende Bands gezeten. En al vraag mij om een Spotify playlist dan ik heb hem. Ik houd van lekker eten maar ik kan niet echt koken. Verder heb ik er altijd van gehouden om iets naast school te doen zoals debatteren, optreden of aan een taalwedstrijd deelnemen. Ik zit nu in mijn tweede studiejaar en ik vind de studie geweldig. Ik wist dan ook al heel lang dat ik Geneeskunde wilde doen. Waar ik nog niet zo heel lang geleden achter kwam is dat er enorm veel leuke mensen er bij de MFVU actief zijn en dat er alleen maar leuke activiteiten georganiseerd worden. Al heel snel was ik geïnteresseerd in de vereniging en hoe ik er meer betrokken bij kon zijn. Daarom ben ik bij de BarCie (BAAAAAAAAR) gegaan, en heb ik mij heel kort daarna aangemeld voor het bestuur. 

Als penningmeester zal ik komend jaar de gelden van de MFVU beheren. Wat houdt dit in? Alle geweldige activiteiten die komend jaar plaats zullen plaatsvinden, gaan geld kosten en opbrengen. Hiervoor zijn begrotingen, berekeningen en administratie van alle inkomsten en uitgaven nodig. Dit is dus wat ik zal gaan doen en ik heb er enorm veel zin! Het is voor mij iets heel anders dan wat ik de afgelopen jaren bij geneeskunde heb gedaan en dat spreekt mij aan. Daarnaast had ik nog vrij weinig verstand van geld (wees gerust het gaat goedkomen) en ik wilde daar meer over leren. Ook zal ik de commissie penningmeesters begeleiden. Ik heb nu al zin om samen met hen te kijken naar hoe we hun activiteiten zo vet mogelijk kunnen maken. 

Verder zal ik de CAC op mij nemen en ook daar heb ik super veel zin in! 

Als je ooit vragen hebt of als je een keer gewoon gezellig wilt kletsen dan ben ik in de MFVU kamer te vinden of je kan een mailtje sturen naar penningmeester@mfvu.nl

Groetjes, 

Maarten Balder
h.t. penningmeester der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?