Commissaris intern

Lieve lezer,

Na een fantastische tijd als KB is het nu zo ver en heb ik de eer om mij de commissaris intern van het 71e bestuur der MFVU te mogen noemen.

Ik ben Emma Reeskamp en kom uit een dorpje in Utrecht, genaamd Bilthoven. Nu woon ik inmiddels al sinds het begin van geneeskunde in Amsterdam, waar mijn liefde voor Amsterdam nog elke dag groeit. De leuke lichtjes in de stad in de winter, eindeloos kunnen uitgaan (wanneer alles open is) en wandelen in vondel met papagaaien om je heen, ik word er gelukkig van.

Daar begon ik dan in augustus 2020 aan de introductieweek van de MFVU. En ook al was het online, ik heb een bizar leuke week gehad en enorm veel  leuke mensen leren kennen. Ik was erg enthousiast geworden over de MFVU en ging naar zo veel mogelijk activiteiten.

Maar mijn MFVU-hart begon pas echt te bloeien toen ik in februari in de Almanak commissie kwam. We gingen als commissie met elkaar naar activiteiten, vergaderden en zetten een supermooie almanak neer met een fantastische release. Stiekem begon een bestuursjaar steeds meer in mijn achterhoofd te spelen en heb ik besloten te solliciteren voor het bestuur.

Ik voel mij zo enorm thuis binnen de MFVU en het voelt als een grote familie, hoe mooi dat ik mij nu voor deze vereniging mag gaan inzetten met zeven andere toppers!

Ik mag aankomend jaar de super leuke functie commissaris intern gaan bekleden. Ten eerste mag ik mijn babe, PubMed, gaan beheren. Daarnaast houd contact met de Vrienden van de MFVU en het OT, schrijf ik de verjaardagskaartjes en beheer ik samen met Isa het archief. Daarnaast ben ik contactpersoon van de barcommissie, cultuurcommissie, DOCS, introductiecommissie en de zeilcommissie.

Iedereen mag mij altijd aanspreken in de MFVU-kamer of activiteiten. Ook mag je mij natuurlijk appen en bellen. Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Heel veel liefs,

Emma Reeskamp
H.t. commissaris intern der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?