Winkelcoördinator

Nando Boersma

Lieve lezers,

In oktober begon een groot avontuur voor mij, genaamd bestuursjaar. Ik was zeer gespannen om de andere zeven, met wie ik dit avontuur voor een jaar lang aan zou gaan, te ontmoeten. Vele vragen en zorgen dreven rond in mijn hoofd, maar een ding was zeker: wij worden het bestuur 2021. Al gauw leerden we elkaar steeds beter kennen en groeiden we langzaam naar elkaar toe. Ondanks dat we niet goed weten wat 2021 ons gaat brengen, zijn we er wel zeker van dat we iets moois van het jaar gaan maken samen met jullie, de leden van de MFVU.

Maar wie ben ik en welk pad heeft mij naar het bestuur geleid? Mijn naam is Nando en ik zit in het derde jaar van de bachelor van geneeskunde. Ik woon (net zoals vele studenten) op Uilenstede, maar voor die tijd woonde ik nog thuis bij mijn ouders in Hoofddorp. In Hoofddorp zat ik op het Haarlemmermeerlyceum, waar ik mijn Vwo-diploma behaalde. Daarna begon ik met mijn studie geneeskunde aan de VU.

Na het eerste halfjaar van mijn studie kwam ik in de Barcommissie terecht. Hier heb ik een geweldige tijd gehad en was ik elke woensdag op de borrel te vinden in de keuken of achter de bar. Vervolgens besloot ik om nogmaals mee te doen met de introductieweek, maar dit keer als mentor van twintig lieve kindjes. Samen met mijn partner mochten we door Amsterdam paraderen in onze roze polo. Aangezien de introductieweek als mentor zo goed bevallen was, wilde ik een stapje verder gaan en de introductieweek zelf organiseren. Deze wens kwam uit en samen met zes anderen mocht ik de introductieweek neerzetten voor de aankomende eerstejaars. Uiteindelijk heeft dit pad ervoor gezorgd dat ik een bestuursjaar overwoog en ik kijk uit naar wat het komend jaar me allemaal gaat brengen.

Binnen het bestuur mag ik de geweldige functie van winkelcoördinator bekleden. Dit betekent dat ik naast alle algemene bestuurstaken verantwoordelijk ben voor de MFVU-boekwinkel. Ik zorg ervoor dat de MFVU-boekwinkel open kan gaan, dat we alle producten op voorraad hebben en draag de verantwoordelijkheid voor de boekenpakketten en starterspakketten. Daarnaast ben ik de bestuurscontactpersoon van de Ouderdagcommissie, de TonG en natuurlijk de Winkelcommissie.

2020 was een gek jaar waarin onze wereld in vele opzichten is veranderd en naar mijn mening hoor je als vereniging ook mee te veranderen. Daarom wil ik in mijn bestuursjaar samen met het bestuur het aanbod in de MFVU-webshop upgraden en onderzoek doen naar de mogelijkheid om producten te laten bezorgen. Zo willen wij de toegankelijkheid van de MFVU-boekwinkel vergroten en ook de leden die verder weg wonen de mogelijkheid geven om producten met korting aan te schaffen.

Wanneer de pandemie het weer toelaat zal ik veel te vinden zijn op de Medische Faculteit. Maak vooral een praatje met me in de MFVU-kamer of als je me tegenkomt. For the time being mag je altijd contact met me opnemen als je zit met vragen of als je nieuwe ideeën hebt voor de MFVU-boekwinkel. Dit kun je dan sturen naar winkelcoordinator@mfvu.nl

Nando Boersma
h.t. winkelcoördinator der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?