Sponsorcoördinator

Annelot Elsevier

Lieve lezer,

Mijn naam is Annelot Elsevier en ik heb de eer dat ik komend jaar de functie van sponsorcoördinator mag vervullen in alweer het 70e bestuur der MFVU. Nog maar twee zomers geleden reisde ik van mijn oude vertrouwde Utrecht naar het heerlijke Amsterdam voor een geweldige introductieweek. Vol spanning en enthousiasme ging ik op zoek naar mijn introgroepje en voordat ik het wist werd ik helemaal opgezogen door de MFVU gekte. Nooit gedacht dat ik nu een kleine twee jaar later dit geweldige avontuur mag aangaan met ons prachtige bestuur.

Al vanaf kleins af aan wist ik dat ik Geneeskunde wilde studeren en zo gezegd zo gedaan. Momenteel zit ik alweer in het tweede jaar van de studie, maar voor mij begon het allemaal twintig jaar geleden in Utrecht. Daar ben ik geboren en getogen. Van jongs af aan ben ik eigenlijk opgegroeid in twee huizen. Mijn ouders zijn al vroeg gescheiden en dat is soms heel jammer, maar toch heeft het ook heel veel mooie kanten. Heerlijk opgroeien in Utrecht bij mijn moeder en met regelmaat altijd lekker naar mijn vader in Almere. Momenteel woon ik nog steeds in Utrecht bij mijn moeder, maar het begint nu toch echt wel te kriebelen om een leuk huisje voor mezelf te vinden.

Naast mijn studie werk ik met heel veel liefde in de horeca en sta ik vooral in de zomer graag tot de late uurtjes achter de bar te knallen of alle gasten te verzorgen aan tafel. Ook vind ik het heerlijk om lekker te sporten. Hardlopen, tennis, hockey, maar mijn ultieme favoriet is toch echt skiën. Heerlijk genieten van het zonnetje, de sneeuw en een lekker drankje daarna. Last but not least besteed ik mijn vrije tijd graag door lekker te borrelen met vrienden met een heerlijk wit wijntje.

In de introweek keek ik eerst enorm de kat uit de boom. Ik vond het enorm spannend, maar al snel ontmoette ik geweldige mensen waar ik mij helemaal thuis bij voelde. Ik was enorm geïntrigeerd door de MFVU en vond eigenlijk direct alles leuk. Stiekem zag ik mezelf daar ook wel staan als bestuur. Na die week heb ik direct gesolliciteerd voor drie commissies en de congrescommissie werd uiteindelijk mijn commissie. Ik heb enorm genoten afgelopen anderhalf jaar en al lekker wat ervaring opgedaan. Nu eenmaal in het tweede jaar kwamen die bestuurskriebels toch wel op de voorgrond en uiteindelijk dacht ik: ‘Ik ga de sprong in diepe wagen en er een fantastisch jaar van maken’.

Als sponsorcoördinator mag ik komend jaar al het contact met onze huidige partners onderhouden en ga ik de uitdaging aan om nog meer prachtige samenwerkingen te vinden. Naast deze functie ben ik enorm blij dat ik ook nog drie geweldige commissies mag begeleiden, namelijk de Zeilweekendcommissie, de Carrièreavondcommissie en de Introductiecommissie.

Ik heb ontzettend veel zin om jullie stuk voor stuk (beter) te leren kennen! Dus heb je zin in een gezellig praatje, een leuk feestje of een lekker drankje, spreek me dan vooral aan! Kun je me niet vinden, schroom dan niet en stuur een mailtje naar sponsorcoordinator@mfvu.nl.

Heel veel liefs,

Annelot Elsevier
h.t. sponsorcoördinator der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?