Secretaris Internus

Demi Andriessen

Lieve lezer,

Eindelijk mag ik mezelf de secretaris internus van het 70e bestuur en tevens het 14e lustrumbestuur der MFVU noemen! Want, na 3 maanden vrolijk van alle activiteiten te hebben genoten in ons felroze KB-shirt, mogen wij die nu eindelijk inruilen voor onze bestuurskleding en ons officiële bestuurspak. Sinds de bekendmaking in oktober ben ik helemaal klaargestoomd om dit bijzondere jaar in te gaan met mijn zeven lieve bestuursgenootjes!

Ik zal mezelf eerst nog even kort voorstellen. Ik ben Demi, ik ben 19 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van Geneeskunde. Ik ben opgegroeid in het kleine dorpje Mijdrecht (dat ligt onder Vinkeveen, weet je nog, van de introweek?), maar ik woon nu inmiddels al een tijdje op Uilenstede waar ik volop van het studentenleven kan genieten. Ik hou heel erg van dansen, tennissen, met vrienden afspreken, lekker drankjes met ze doen en skiën, dus kom maar op met de MFVU-skireis!

Dat ik Geneeskunde ging studeren, was niet zo vanzelfsprekend. Ik was de eerste uit mijn familie die naar de universiteit ging en ik had het nog nooit over iets medisch gehad, maar toch vond ik de meeloop dag zo leuk dat ik nu hier zit en ik voel me heel erg op mijn plek op deze studie!

Het begon allemaal bij mijn eigen introweek in 2018. Als kindje in GROEPJE 9 AANSLUITEN heb ik een fantastische introweek beleefd.  Ik was zo enthousiast en nieuwsgierig naar de MFVU dat ik me in september gelijk heb aangemeld voor de Ouderdagcommissie. Nadat ik anderhalf jaar als voorzitter in die commissie had gezeten, wilde ik nog meer bij de MFVU doen. Dat is ook de reden dat ik toen in de BarCie en de WJC ben gegaan en mentor en studentor in 2020 ben geworden. Na zoveel gedaan te hebben bij de MFVU, begon bestuur steeds meer te kriebelen en uiteindelijk heb ik gesolliciteerd en mag ik mezelf nu deel noemen van het 70e bestuur der MFVU! Alles wat ik tot nu toe al heb meegemaakt is ontzettend leuk, dus ik heb enorm veel zin in aankomend lustrumjaar!

Secretaris internus is de prachtige functie die ik voor een jaar mag gaan bekleden. Ik ben een echte geordende duizendpoot die van alles leuk vindt, dus deze functie is op mijn lijf geschreven. Ik mag onder andere het algemene mailadres beheren, naar alle actieve leden een verjaardagskaartje sturen, het archief beheren met mijn lieve secretari buddy Maud, alle roosters maken die je je maar kunt bedenken en natuurlijk – niet onbelangrijk – notuleren tijdens vergaderingen en deze uitwerken. Verder ben ik ook nog bestuurscontactpersoon van vier fantastische commissies! Ik zal dit jaar de Lustrumcommissie, Barcommissie, Almanakcommissie en de Cultuurcommissie begeleiden.

Ik vind het heel erg leuk om een gezellig praatje te maken met een kopje koffie of thee, te dansen op alle feestjes die er hopelijk weer aankomen, gezellig te chatten op Zoom activiteiten of al jouw brandende vragen te beantwoorden, niks is voor mij te gek! Je kunt me altijd aanspreken, appen of een mailtje sturen naar info@mfvu.nl of secretarisinternus@mfvu.nl

Ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien in de ledenkamer of op activiteiten!

Heel veel liefs,

Demi Andriessen
h.t. secretaris internus der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?