Secretaris Externus

Maud de Wit

Lieve lezer,

Ik ben Maud de Wit en ik heb de eer om komend jaar de secretaris externus te mogen zijn. Ik ben 19 jaar en ik ben opgegroeid in het prachtige Venlo. Hoewel mijn hart nog vaak verlangt naar de Limburgse vlaai en de zuidelijke gezelligheid, voel ik me nu ook helemaal thuis in mijn Uilenstede paleisje. Ik ben helemaal verliefd geworden op Amsterdam! Behalve studeren, kan ik hier namelijk ook andere dingen doen waar ik van houd, zoals kunstschaatsen en naar concerten en musea gaan.

Toen ik op de eerste dag van de introductieweek op de VU stond, vond ik het toch allemaal een beetje spannend. Ik kende nog niemand en Amsterdam was opeens wel een hele grote stad. Deze spanning was gelukkig maar van korte duur, want door mijn intro groepje en lieve mentoren voelde ik mij al snel thuis. Ik besloot mij aan te melden voor een commissie en kwam zo terecht in de Cultuurcommissie. Ik heb hier anderhalf jaar in mogen zitten en heb hier met de leukste mensen prachtige activiteiten mogen organiseren. Ook heb ik meegedaan aan de introductieweek als mentor om zo nieuwe studenten zich net zo thuis te laten voelen bij de MFVU als ik mij toen voelde. En nu mag ik dus met zeven anderen het 70e bestuur der MFVU vormen. Spannend!

Binnen het bestuur ben ik de secretaris externus. Dit betekent dat ik met alle broertjes, andere studieverenigingen aan de VU, en zusjes, andere geneeskunde verenigingen in Nederland, contact zal houden. Ook zal ik samen met mijn secretari maatje, Demi, het archief onderhouden. Verder zal ik komend jaar de contactpersoon zijn van vier prachtige commissies: de Feestcommissie, de Focus, de Introductiecommissie en de Reiscommissie.

Als je ooit zin hebt om een spelletje te spelen of samen een TikTok dansje te doen, kom me dan vooral opzoeken in de MFVU-kamer! Als je een vraag hebt, maar ik er niet ben, kun je mij ook altijd mailen op secretarisexternus@mfvu.nl

Groetjes met een zachte G,

Maud de Wit
h.t. secretaris externus der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?