Onderwijscontactpersoon

Iris Vervoort

Lieve lezer,

Mijn naam is Iris Vervoort en ik mag komend jaar de rol van onderwijscontactpersoon in het 70e bestuur van de MFVU vervullen. Iets meer dan 19 jaar geleden ben ik geboren in het pittoreske dorp Bakkum. Ik kwam nog net niet zingend en dansend de buik uit, want dat is waar ik graag veel tijd aan besteed: theater. Op de middelbare school en op mijn theaterschool heb ik alle genres voorbij zien komen: van improvisatietheater tot clownerie. Ik heb alles gedaan met heel veel plezier. Ik heb altijd graag op het podium gestaan en ik hou van de sfeer die een theaterproductie met zich meebrengt. Ook hou ik ontzettend van muziek, zelf speel ik piano en af en toe pingel ik wat op mijn ukelele.

In 2019 begon mijn verhaal bij de MFVU. Ik werd tijdens de introductieweek geïntroduceerd aan het ‘echte studentenleven’. Chillen in alle parken in Amsterdam, elke dag een feestje op een andere locatie, heel veel gezellige mensen en een pracht van een studievereniging. Toen ik na de introductieweek aan het echte studentenleven begon, merkte ik dat er toch wat meer studeren bij kwam kijken dan ik van te voren had verwacht :)

Dit beviel mij echter wel goed en ik besloot meteen in mijn eerste jaar bij de Almanakcommissie te gaan. Samen met mijn commissiegenootjes heb ik een prachtige almanak neer gezet (al zeg ik het zelf). Ik had de smaak helemaal te pakken en besloot in mijn tweede jaar naar de bestuursinformatieavond te gaan. Ik was snel verkocht en had diezelfde avond eigenlijk al besloten: ik ga mij aanmelden voor het 70e bestuur van de MFVU. Na 3 maanden als Kandidaatsbestuur in knalroze shirtjes te hebben rond gelopen is het nu echt zo ver. Ik mag mijzelf onderwijscontactpersoon van het 70e bestuur der MFVU noemen en ik heb er ontzettend veel zin in.

Als onderwijscontactpersoon onderhoud ik het contact met de opleiding en met alle facultaire studentenorganisaties. Ik krijg de mogelijkheid actief mee te denken over het onderwijs en zie zo verschillende projecten langskomen. Daarnaast zal ik in mijn jaar meerdere onderwijs gerelateerde activiteiten organiseren zoals: De Witte Jas Ceremonie en de Facultaire Introductiedag voor alle eerstejaars. Daarnaast begeleid ik ook nog vier pracht commissies: De EducaCie, De Witte Jassen Commissie, DOCS en de Lustrum commissie.

Als laatste wil ik graag zeggen dat ik altijd open sta voor een praatje. Alle vragen zijn welkom en ook voor advies kan je altijd bij mij terecht. Je kan me altijd mailen op: onderwijscontactpersoon@mfvu.nl.

Het lijkt mij ontzettend leuk om elkaar een keertje te spreken in de MFVU-kamer dus huiver niet om langs te komen! Ik sta ook altijd open voor goede muziek, dus kom maar door met al die top nummertjes.

Liefs,

Iris Vervoort
h.t. onderwijscontactpersoon der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?