Winkelcoordinator

Lieve lezers,

Met veel trots mag mijzelf vanaf 19 januari 2018 Winkelcoördinator van het 67e bestuur der MFVU noemen.

Als Winkelcoördinator zal ik mij dit jaar vooral bezig houden met het runnen van de winkel in de kelder van de medische faculteit. Verder zal ik dit jaar de boekhouding, promotie, inkoop en verkoop van de winkel verzorgen. Naast deze functie heb ik nog drie commissies waar ik bestuurscontactpersoon van ben; DOCS, de feestcommissie en uiteraard de winkelcommissie.

Om te beginnen iets over mijzelf. Mijn naam is Sanne Wesseling, ik ben 22-jarige levensgenieter die onwijs veel zin heeft in komend jaar. Ik kom uit het pittoreske Zwanenburg, (nu hoor ik jullie denken waar is dat in vredesnaam) wat tussen Haarlem en Amsterdam in ligt. Hier woon ik nog steeds, samen met mijn ouders en jongere broertje. Mijn middelbare schooltijd speelde zich af in Haarlem waar ik niet één maar drie diploma’s heb binnengesleept. Na mijn VWO ben ik Bio-Farmaceutische Wetenschappen gaan studeren in Leiden, omdat scheikunde mijn favoriete vak was op de middelbare school. Na een jaar bleek dit het toch niet helemaal te zijn en besloot ik, zonder ook maar een open dag te hebben bezocht of mij überhaupt te hebben verdiept in de studie mij in een opwelling op te geven voor de decentrale selectie van geneeskunde. Toch wel blij dat ik deze opwelling heb gehad. Ik heb het namelijk enorm naar mijn zin hier.

Tijdens de introductieweek had ik meteen al een warm gevoel bij de MFVU. De MFVU is een vereniging die open staat voor iedereen, en dat is iets wat mij enorm aansprak. Omdat ik tijdens het begin van het jaar nog in dubio was of ik mijn studie BFW nog wilde volgen naast geneeskunde, heb ik destijds niet gesolliciteerd voor een commissie. Maar in februari wist ik het zeker; ik wil graag mijn steentje bijdragen aan deze vereniging en besloot te solliciteren voor de barcommissie. Omdat ik goed was met getalletjes en iets extra’s wilde leren werd ik al snel penningmeester van de barcommissie. Ik vond de combinatie van samenwerken, leren organiseren en de geldzaken fantastisch en kijk dan ook met heel veel plezier terug op deze periode. De stap om überhaupt na te denken over solliciteren voor een bestuursfunctie heb ik pas heel laat durven zetten. Uiteindelijk besloot ik drie dagen voor de deadline de stap te zetten en begon aan mijn solliciatatiebrief. Na een zenuwslopende sollicitatierondes was dan eindelijk de k.b. bekendmakingsdag aangebroken en was ik een van de acht gelukkigen.

Mochten jullie vragen hebben over wat dan ook, wil je styling advies, een bakkie pleur of wil je leren hoe je kortpittig kunt zijn? spreek mij dan vooral aan of stuur een mailtje naar winkelcoordinator@mfvu.nl

Heel veel liefs,

Sanne Wesseling
h.t. Winkelcoördinator der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?