Voorzitter

Voorzitter

Lieve lezers,

Eindelijk is het dan zo ver. We mogen nu echt gaan beginnen aan ons bestuursjaar. ‘Heb je er zin in?’ werd mij de laatste tijd vaak gevraagd. Natuurlijk heb ik er zin in! Ik kijk ontzettend uit naar alle uitdagingen die ik samen met mijn zeven geweldige bestuursleden aan zal gaan. We zullen vergaderen, werken tot in de vroege uurtjes, feesten en natuurlijk heel veel MFVU-activiteiten bijwonen. Ik heb nu de kans gekregen om mij een jaar lang in te zetten voor als onze lieve leden en ik hoop dat wij, als het 67ste bestuur der MFVU, iedereen een geweldige studententijd kunnen bezorgen.

Dan is het nu tijd om wat over mijzelf te vertellen. Mijn naam is Disha Karim en vol trots mag ik mij sinds 18 januari 2018 presenteren als voorzitter der MFVU 2018. Ik ben geboren in Amsterdam, maar mijn ouders besloten al snel toch een paar straten verderop te gaan wonen. En toen kwam ik ineens in Amstelveen terecht. Hier heb ik mijn middelbare schooltijd doorgebracht, waarnaast ik me veel bezig hield met zwemmen en zingen. Daarnaast heb ik ook jaren lang met liefde zwemles gegeven. Inmiddels zijn deze hobby’s op een wat lager pitje gezet, maar misschien dat ik ergens dit jaar een tipje van de sluier zal oplichten wat betreft mijn (niet al te beste) zangkunsten.

Mijn eerste kennismaking met de MFVU was tijdens de introductieweek waar het enthousiasme van zowel het bestuur als de introductiecommissie als de mentoren mij meteen heeft meegenomen in het leven van de MFVU en hier ben ik niet meer uitgekomen. In mijn eerste jaar ben ik bij de Reiscommissie gegaan en vervolgens heb ik mentor mogen zijn. Na het mentorschap wist ik het zeker, ik wilde anderen net zo’n fijne plek geven als dat de MFVU voor mij is geweest. En hoe kan dat nou beter dan door een bestuursjaar?        

Als voorzitter houd ik overzicht over de rest van mijn bestuur en de gang van zaken binnen de vereniging. Ook streef ik ernaar mijn bestuursgenoten zo veel mogelijk te ondersteunen en ben ik een aanspreekpunt voor iedereen die iets te weten wil komen over de MFVU. Daarnaast mag ik dit jaar ook nog contactpersoon zijn van de Commissie van Advies, de Galacommissie en de MFVU-Band. Van alles wat dus!

Voor vragen, een gezellig praatje, onwerkelijke verhalen, een kopje thee of koffie, een leuk spelletje of gewoon voor het laten zien van gekke foto’s kun je altijd bij me terecht. En kom vooral een keertje langs tijdens de hokdienst!

Liefs,

Disha Karim
h.t. Voorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?