Vicevoorzitter

Vicevoorzitter

Lieve lezer, 

Na enkele maanden in een knaloranje shirt te hebben rondgelopen, mag ik mezelf nu echt vicevoorzitter der MFVU noemen. Orange is the new black is niet echt van toepassing voor deze situatie, omdat jullie me voortaan niet meer kunnen herkennen aan het oranje maar aan mijn zwarte bestuursshirt!

Mijn naam is Hanna Voorberg, 19 jaar oud en net als ongeveer 67% van de studenten aan de VU wonend op Uilenstede. Hoewel dit wel een verandering is ten opzichte van het dorpje tussen de natuur waar ik ben opgegroeid, bevalt het me meer dan goed. Kenmerkend voor mij is dat ik altijd bezig wil zijn en heel slecht tegen een hele dag stilzitten kan, ik af en toe kramp in mijn kaken heb omdat ik teveel aan het lachen ben en ik een hele vette fiets heb. Op de middelbare school vulde ik mijn tijd voornamelijk met atletiek en leuke dingen doen, maar sinds de introductieweek in 2017 heeft de MFVU eigenlijk beetje bij beetje steeds meer mijn agenda gevuld.

Gelijk na de zomer kwam ik bij de barcommissie, een hele gezellige en drukke commissie met zo'n 20 man, waardoor ik in eens veel meer mensen kende. Hoewel ik het niet snel verwacht had, leerde ik ook nog eens wat bij de barcommissie. Zoals; hoe je in een uur 80 courgettes snijdt, hoe je een goed biertje tapt, hoe je een recept voor 120 man moet opstellen en het organiseren van themaborrels. Omdat ik ook graag bij een meer onderwijsgerelateerde commissie wilde, solliciteerde ik ook bij de carrièreavondcommissie. Ook solliciteerde ik voor mentorschap, wat ik misschien niet zo snel gedaan had als ik had geweten dat de mentorpolo's feloranje waren (nee, grapje het was geweldig). Toch was dit niet genoeg MFVU-liefde voor mij en besloot ik te solliciteren voor een plekje in het 67e bestuur.

Dit jaar mag ik me als vicevoorzitter bekommeren over alle promotie vanuit de MFVU, dus de facebook, instagram en website. Daarnaast regel ik alles omtrent evenementaanvragen en mag ik lekker fotoshoppen. Mijn lievelingskleur is groen, dus waarschijnlijk zien jullie die kleur nog vaak langskomen dit jaar. Verder wil ik graag vermelden dat ik een heel breed gevoel voor humor heb, of te wel, eigenlijk geen humor en ik er van hou verhalen te vertellen maar dat ik hier niet heel goed in ben omdat ik vaak de draad kwijt raak door mijn enthousiasme. 

Mocht je desondanks toch eens een verhaal van me willen aanhoren, ik ben vrijwel altijd te vinden in de ledenkamer, op de borrels en eigenlijk gewoon alle activiteiten van de MFVU. Daarnaast ben ik daar natuurlijk ook voor alle vragen die je hebt omtrent de MFVU, de studie en natuurlijk de promotie!

Heel veel liefs, 

Hanna Voorberg
h.t. vicevoorzitter der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?