Sponsorcoördinator

Lieve lezer,

Op 21 mei 1996 ben ik geboren in het prachtige Friesland en ben daar opgegroeid samen met twee kleine, inmiddels zeer grote, broertjes. Ik ben begonnen aan de havo, en ben toen door gegaan met hbo-verpleegkunde. Deze studie bleek toch niet helemaal wat ik wilde, want wat ik echt wilde was geneeskunde studeren en arts worden. Dus na het halen van mijn propedeuse ben ik terug gegaan naar de middelbare school en heb in één jaar mijn vwo diploma gehaald. En nou dacht ik altijd naar Groningen te gaan, maar op het laatste moment ben ik toch van gedachten veranderd.  Ik heb mij toen ingeschreven voor de studie geneeskunde aan de VU, waar ik top op heden zeker geen spijt van heb.

Zoals zeer waarschijnlijk de meeste van jullie heb ik de MFVU voor het eerst leren kennen tijdens de introductieweek. Deze week heb ik echt als onvergetelijk ervaren, maar daarna bleef de MFVU voor mij langere tijd wat op de achtergrond. Met als kleine opwarmer de zoetste commissie, de Focus, ben ik tijdens mijn tweede introductieweek volledig meegezogen in de MFVU. Ik heb deze introductie week als mentormama mogen meemaken en dat was het moment dat ik dacht: misschien moet ik toch maar solliciteren voor het 67e bestuur der MFVU.

En nu, met veel trots mag ik mijzelf, Myrthe Laura Biesma, vanaf 18 januari 2018 sponsorcoördinator van het 67e bestuur der MFVU noemen. Een zeer uitdagende functie waar ik mij met heel veel enthousiasme op ga storten. Als sponsorcoördinator zal ik het contact onderhouden met de huidige sponsoren van de vereniging en zal ik de uitdaging zoeken in het vinden van nieuwe samenwerkingen. Naast mijn taken als sponsorcoördinator zal ik ook drie ontzettend leuke commissies begeleiden, namelijk de Focus Commissie, Carrièreavondcommissie en de Introductiecommissie.

Heb je op dit moment nog vragen voor mij, zoals welk bordspelletje ik het liefst speel, wat mijn favoriete kleur is of dat ik je ergens mee kan helpen dan mag je mij altijd aanspreken of een mailtje sturen naar sponsorcoordinator@mfvu.nl.

Liefs en dikke tût,

Myrthe Biesma
h.t. sponsorcoördinator der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?