Secretaris internus

Lieve, lieve MFVU leden,

Ik ben Marjolein, jullie secretaris internus voor dit jaar. Ik zal eerst wat over mijzelf vertellen: ik ben 20 jaar, kom uit Hoofddorp en heb de twee leukste zusjes ever. Ik houd van broccoli, de nieuwjaarsduik en breien. Waarschijnlijk hebben jullie mij niet veel bij activiteiten zien rond hobbelen, want mijn MFVU liefde begon pas te groeien in het begin van mijn derde jaar in mijn visibility groene mentorpolo. Die liefde mocht ik doorzetten in het sunset orange KB shirt en vervolgens in mijn zwarte bestuursshirt.

In dat shirt zal ik dit jaar al jullie vragen beantwoorden, kaartjes en mailtjes sturen, helpen met printen en allemaal andere internus taakjes uitvoeren. Daarnaast heb ik de vier leukste commissies gekregen. Ik word de bestuurscontactpersoon van de AcCie, de BarCie, de Cult en de SportCie.

Ik ben een simpele meid die laagdrempelig aan het lachen te maken is, dus als je grapje niet aanslaat; probeer het nog een keer bij mij! Ik ben ook niet zo goed in bordspelletjes en fifa, dus als je een slechte dag hebt valt er bij mij altijd nog wel wat winst te halen. Kom vooral een kopje koffie, bakkie thee of een spa’tje goud met me drinken of stuur een gezellig mailtje naar info@mfvu.nl!

Dikke lebber,

Marjolein Keesenberg
h.t. secretaris internus der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?