Onderwijscontactpersoon

Lieve lezers,

Zijn we dan hé. Na 3 maanden rond te hebben gelopen als een zonnevlek in onze oranje shirt kunnen we ons zelf eindelijk het 67e bestuur der MFVU noemen. Hoewel ik altijd bijzonder kalm en rustig ben *kuch*, is het nog steeds heel spannend. Ik zal het aankomende jaar me vol inzetten voor het onderwijs en ik ga me inzetten voor jullie, de leden van onze mooie studievereniging.

En nu we het toch hebben over mooie dingen, even wat over mezelf. Ik ben Steve Keya, 21 jaar, mannelijk van geslacht en uiterst Irakees. Ik ben in Baghdad geboren en heb tot mijn negende in Irak gewoon, waarna ik met mijn ouders en toen nog enige broertje naar dit mooie kikkerlandje ben verhuisd. Daar ben ik terechtgekomen in een mooie Twentse stad genaamd Enschede, waar ik met trots regelmatig naar refereer. Ik vul mijn tijd met zo veel mogelijk dingen, van basketbal waar ik echt van kan genieten, tot uren Flow spelen. Verder houd ik van vissen (eten, niet echt vissen) en vissen (in ons aquarium). Kortom, ik houd van vissen zolang ik ze zelf niet hoef te vissen.

Verder heb ik een horeca-achtergrond; zo heb ik in Italiaanse en modern-Franse restaurants in de keuken als kok en leidinggevende gewerkt. Dit deed ik altijd met veel plezier, totdat ik er achter kwam dat er maar 24 uur in een dag zitten en dat superveel werken, een sociaal leven leiden, studeren en dingen doen die ik leuk vind niet samengaan. Nadat ik stopte met werken besloot ik op zoek te gaan naar mijn volgende uitdaging en ik vond die uitdaging in het MFVU bestuur.

Tijdens mijn eigen introductieweek als kindje genoot ik volop van de Amsterdamse sfeer, de gestoorde mentoren, de leuke activiteiten en de korte nachtrust. Ik besloot na mijn introductie nog even te blijven hangen bij de MFVU, en dat is iets waar ik nooit spijt van heb gekregen. In februari sloot ik me aan bij de Barcommissie (‘VO!) en daar mochten we elke week een borrel organiseren voor iedereen die zin had een hapje eten of een drankje drinken. Nadat ik vervolgens in 2017 mentor werd wist ik het 110% procent zeker: bestuur is mijn volgende stap.

Gedurende heel 2018 zal ik onderwijscontactpersoon zijn. Dit is een functie waar ik mijn voorliefde voor onderwijs nog meer tot uiting kan laten komen. Ik onderhoud het contact met alle Facultaire Studenten Organisaties, organiseer verschillende onderwijsactiviteiten en begleid drie commissies, namelijk de Cafe Avond Commissie, EducaCie en Witte Jas Ceremoniecommissie. Klop vooral bij mij aan voor advies, problemen en vragen over onderwijs.

Verder hoop ik alle MFVU leden een keer gesproken te hebben om uit te leggen: 1. Waarom onderwijs zo interessant en leuk is 2. Waarom ik 10 woordgrappen per dag maak en 3. Waarom koriander een fysieke manifestatie is van het kwaad is. Spreek me dus gerust een keertje aan om over de meest uiteenlopende onderwerpen te praten, want ik kan voor alles wel interesse vinden.

Behalve koriander.

Heel veel liefs,

Steve Keya
h.t. Onderwijscontactpersoon der MFVU

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?