Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Vicevoorzitter

Lieve lezer,

Leuk dat je kijkje neemt op de website! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Irene Scholl en mag sinds 19 januari 2017, de dag waar ik lang naar uitgekeken heb, mijzelf de 66e vicevoorzitter der MFVU noemen.

19,5 jaar geleden ben ik in het mooie Maastricht geboren. In het bourgondische zuiden ben ik met veel plezier opgegroeid. Mijn vrije tijd bracht ik vooral door in de danszaal of met vriendinnen. Na dat ik klaar was met de middelbare school besloot ik het zuiden te verlaten en te verhuizen naar de grote hoofdstad. Voorheen had ik altijd het idee dat ik terug zou verhuizen na mijn studie, maar ik ben stiekem toch wel verliefd geworden op deze mooie stad!

Dokter worden is iets dat ik altijd al wilde en daarom werd het geneeskunde aan de VU. Best wel eng ineens zo’n nieuwe omgeving. Gelukkig leerde ik allemaal nieuwe mensen kennen en met hun bezocht ik de CAC’s. Eigenlijk was dat het enige wat ik van de MFVU deed dus erg actief was ik in mijn eerste jaar helemaal niet. Toch werd ik mentor in de introductieweek en kreeg toen alsnog het “MFVU-virus” te pakken.

Ik vond het geweldig en besloot de reiscommissie in te gaan. Door de introductieweek en het lid worden van de reiscommissie werd ik tóch actief lid en kwam ik veel in contact met het toen huidige bestuur. Zij waren op dat moment bezig met het werven van hun opvolgers. Beetje bij beetje begon er interesse te groeien, dat besturen is toch best leuk..!

Toen David, secretaris externus 2016, tegen mij op de CAC zei dat dit toch echt iets voor mij was, besloot ik te solliciteren. En nu gaat het allemaal beginnen.

Als vicevoorzitter zal ik vooral bezig zijn met promotie. De website, facebook, MFVU-applicatie en Instagram zijn allemaal onder mijn beheer. Ook breng ik vele uurtjes door met het maken van posters voor activiteiten en stuur ik maandelijks de nieuwsbrief. Ook zal ik er altijd zijn voor Tessa, onze voorzitter, en de rest van het bestuur.

Ook al had ik zelf nooit gedacht dat ik dit ging doen, was dit een van de beste keuzes uit mijn leven. Door deze kans heb ik al heel veel kunnen leren en dit zal ik komen jaar nog veel meer gaan doen. Ook heb mijn 7 lieve bestuursgenootjes beter mogen leren kennen. Graag nodig ik je uit om een keertje tijdens hokdienst te komen, dan leer ik jou ook beter kennen.

Heel veel liefs,

Irene Scholl

h.t. vicevoorzitter der MFVU