Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Sponsorcoördinator

Lieve lezers,

Met veel trots mag ik mij vanaf 19 januari 2017 sponsorcoördinator van het 66e bestuur der MFVU noemen. Een zeer uitdagende functie waar ik mij met heel veel enthousiasme op ga richten. Als sponsorcoördinator zal ik de contacten onderhouden met de huidige sponsoren van de vereniging en zal ik de uitdaging zoeken in het werven van nieuwe sponsoren. Kortom ik zal er dit jaar voor zorgen dat de vereniging niet zonder geld komt te zitten. Naast mijn taken als sponsorcoördinator zal ik ook twee ontzettend leuke commissies begeleiden, namelijk de Feestcommissie en de Carrièreavondcommissie.

Tijd om wat meer over mijzelf te vertellen. Mijn naam is Valérie Rondaij en ik ben in 1997 geboren in Hoorn, een stadje gelegen in het schitterende West-Friesland (en nee, dat ligt niet in Friesland!). Samen met mijn broer Mike en zusje Marscha heb ik hier een geweldige jeugd gehad, waar af en toe wat kattenkwaad bij kwam kijken. Vroeger schreef ik (of eigenlijk mijn moeder, omdat mijn handschrift nog niet te ontcijferen was) in alle vriendinnenboekjes dat ik later moeder wilde worden. Toen ik besefte dat die studie niet bestond, kwam al snel de droom om arts te worden. Ik heb tijdens mijn middelbare schoolperiode hard gewerkt om de decentrale selectie door te komen. Gelukkig werd al dat harde werken beloond, want na een zenuwslopende selectieprocedure kreeg ik te horen dat ik was aangenomen voor de studie geneeskunde. Eén van de beste keuzes in mijn leven, waardoor ik aardig op weg ben om mijn droom te bereiken.

In september 2015 kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met de MFVU. Na een onvergetelijk introductieweek (met medebestuurslid Willemijn als zusje) en zeer aantrekkelijke boekenkorting ben ik lid geworden. Ik was het eerste half jaar niet heel actief binnen de vereniging, omdat ik eerst wilde aankijken hoe de studie mij zou afgaan. Dat ging verassend goed en daarom besloot ik op de helft van mijn eerste jaar dat ik actief lid wilde worden binnen de Carrièreavondcommissie. Mijn liefde voor de MFVU begon langzaam te groeien en toen de sollicitaties voor het 66e bestuur der MFVU eraan kwamen, begon het toch echt te borrelen. “In the end we only regret the chances we didn’t take’, werd mijn motto en voor ik het wist was ik mijn sollicitatiebrief aan het schrijven.

Met mijn zeven andere ontzettend lieve bestuursleden zal dit jaar een onvergetelijke periode worden. Daarnaast kan ik niet wachten om dit jaar net zo onvergetelijk te maken voor jullie, de fantastische MFVU-leden! Ik hoop jullie dan ook snel en het liefst heel vaak tegen te komen op onze activiteiten.

Heb je op dit moment een belangrijke vraag voor mij, zoals welke shampoo ik gebruik of hoe ik mijn goudvis ga noemen, dan mag je mij altijd aanspreken of een mailtje sturen naar sponsorcoordinator@mfvu.nl.

 

Liefs,

Valérie Rondaij

h.t. sponsorcoördinator der MFVU