Inloggen
Wachtwoord vergeten?

IFMSA-VUmc

IFMSA, International Federation of Medical Students’ Associations, is de grootste internationale studentenorganisatie, die Geneeskundestudenten van over de hele wereld bij elkaar brengt. De organisatie is gevestigd in ruim 120 landen en op alle 8 Geneeskunde faculteiten in Nederland. Zowel regionaal als op de VU organiseren wij projecten, cursussen, lezingen, uitwisselingen en ontwikkelingsstages. Hiermee leveren wij onze bijdrage voor Global Health en creëren we awareness over belangrijke medische onderwerpen! IFMSA-VUmc heeft meer dan 100 actieve leden, die allemaal een gezondheid gerelateerde studie volgen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

“Meer weten over Global Health kan het verschil maken tussen een arts en een goede arts.” ''Samen maken wij het verschil.'' ''Think Globally, Act Locally!''

Verschillende werkgroepen organiseren Global Health gerelateerde projecten. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan mensenrechten, maar ook aan de preventie van HIV en de integratie tussen geneeskundestudenten binnen Europa.

Heb je vragen? Kom een keer langs in de IFMSA bestuurskamer: MF-BK-46 (tegenover de computerzaal in de kelder) of stuur een mailtje naar vumc@ifmsa.nl. Verder kan je op de hoogte blijven door onze Facebook pagina te liken!

Contact gegevens:
IFMSA-VUmc
T: +31 20 444 8261
E: vumc@ifmsa.nl
A: Van der Boechorststraat 7 - Kamer BK-46| 1081 BT Amsterdam
W: http://www.ifmsa.nl/vumc