Nieuws

* URGENT: MAATREGELEN OMTRENT CORONAVIRUS *

MFVU
15 maart 2020

* URGENT: MAATREGELEN OMTRENT CORONAVIRUS *

Laatste update: 02-04-2020

Lieve leden,

Wegens de aangescherpte richtlijnen van de overheid en Amsterdam UMC, locatie VUmc zijn wij genoodzaakt extra maatregelen te treffen voor de MFVU. Wij volgen hierin het beleid van de overheid en de opleiding Amsterdam UMC, locatie VUmc.

De Medische Faculteit (ook de Medische bieb) zal gesloten blijven t/m 28 april. Daardoor zal de MFVU-kamer voor onbepaalde tijd dicht blijven. Nu jullie tot zelfstudie aangewezen zijn, willen we jullie wel de mogelijkheid bieden om studiemateriaal te kopen. De boekwinkel zal echter gesloten blijven t/m 28 april. Daarom is er vanuit de MFVU en AthenaSummary een kortingscode voor jullie, zodat je samenvattingen online kunt bestellen. De kortingscode is: MFVU10

Helaas zijn wij genoodzaakt alle activiteiten t/m 28 april te annuleren. We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is voor de organiserende commissieleden en de leden die aanwezig zouden zijn. We hopen hiervoor op jullie begrip. Het gaat om de volgende activiteiten:
6 april: MFVU x MFAS feest
8 april: PaasIJ borrel
14 april: EducaCie workshop
15 april: Borrel
22 april: Pre-CAT-p...
24 april: CATjelam jaar 1
28 april: CATjelam jaar 2 & 3
De Batavierenrace van 1-3 mei en het MEgala van 29 mei zullen helaas ook niet doorgaan. De kledinginzamelingsactie zal worden opgeschoven. Speeddate de Specialist zal verplaatst worden van 30 april naar het najaar. Voor alle activiteiten na 28 april zijn wij nog aan het kijken naar de mogelijkheden. 

Studenten die al een kaartje hebben gekocht voor een vervallen activiteit zullen de kaartprijs terugkrijgen. Mail hiervoor je naam en rekeningnummer en de activiteit naar penningmeester@mfvu.nl.

Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten en zullen eventuele veranderingen in ons huidige beleid met jullie communiceren via onze sociale kanalen en de MFVU-website. Houd deze dus goed in de gaten voor updates. Nieuws vanuit de opleiding is te vinden via de studentenmail of op med.vu.nl waar ook de meest gestelde vragen te vinden zijn in het FAQ-document. Als jullie verder nog vragen hebben, kunnen jullie ons altijd mailen via info@mfvu.nl. Voor onderwijsgerelateerde vragen kunnen jullie mailen naar onderwijscontacptersoon@mfvu.nl.

We hopen jullie bij deze voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op jullie begrip.

Liefs,

Het 69e bestuur der MFVU 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?