Nieuws

Spoed ALV's

03 mei 2018

Hoewel er normaal gesproken maar twee Algemene Leden Vergadering in het jaar zijn, namelijk de wissel-ALV en de Halfjaarlijkse ALV, zijn het er dit jaar dubbel zoveel. 

Donderdag 17 mei zullen er namelijk twee ALV’s plaatsvinden op één avond! Dit ga je nooit meer meemaken. De eerste ALV zal beginnen om 17:00 uur en tijdens deze ALV zullen wij een voorstel doen tot het wijzigen van het Huishoudelijk Reglement en de Statuten. Daarna zal er een heerlijk (gratis) maaltijd voor jullie klaar staan. De tweede ALV zal er weer een voorstel zijn voor het wijzigen van de Statuten, daarnaast zullen we het hebben over vernieuwing van de website en nog een aantal andere zaken. Deze ALV zal beginnen rond 19:30 uur. 

Afsluitend zal er natuurlijk een gratis borrel zijn om even bij te praten van deze enerverende avond en de avond gezellig af te sluiten. (Vanaf vandaag liggen er in de MFVU-kamer boekjes ter inzage, kijk hier dus vooral in om een goed overzicht te krijgen.)

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?