Inloggen
Wachtwoord vergeten?

SportCie: Batavierenrace

SportCie: Batavierenrace

Bekijk deelnemers
Locatie:


Lieve MFVU’ers 

Op 20 april 2018 komt het evenement er weer aan waar jullie misschien al 2 jaar, een jaar of nog onwetend, in jullie onderbewustzijn op hebben gewacht: “de Batavieren race”. De MFVU zal weer aanwezig zijn op de grootste estafetten race van het land, en natuurlijk aan de winnende hand. 

De race zal lopen van Nijmegen tot aan Enschede. Dit klinkt natuurlijk als een niet te overbruggen afstand, maar door de afstand te verdelen over de deelnemers vanuit de MFVU, is het meer dan mogelijk!

De race zal plaatsvinden gedurende de nacht en ochtend waarna ieder op de Enschede campus beloond zal worden met het grootste en vetste feest wat de MFVU mag meemaken. Vanuit o.a. iedere Universiteit in Nederlandwordt er deel hieraan genomen waardoor dit evenement gigantisch is. 

Er zijn verschillende afstanden die gelopen kunnen worden, dus ook alle nog-niet-zo-sportieve leden kunnen zeker meelopen! Je loopt je afstand altijd met een fietser aan je zijde, die daarna met jou van hardloop shift wisselt. Dus geef je op samen met een vriend of vriendin (of meerdere) zodat jullie samen jezelf en de MFVU naar de overwinning (en het feest) kunnen rennen. 

De race duurt twee dagen en we zullen overnachten op de campus van Enschede, waar dus overnachting en feest in elkaar zullen overlopen. 

We zullen voorafgaand aan de Batavierenrace nog een Bata-borrel organiseren om er zo voor te zorgen dat we als één team de afstand zullen overbruggen, en als één team ons daarna op de dansvloer te kunnen begeven. 

Als je nog vragen hebt over dit evenement kan je altijd iemand van de SportCie natuurlijk aanspreken (of kijk op batavierenrace.nl). 

Vind jij dit ook net zo gaaf klinken als wij, geef je dan op in je eentje of met vrienden. 

Even alles op een rijtje:
Wanneer: 20 t/m 22 april 
Prijs: €30,-
Kaartverkoop: vanaf dinsdag 13-02-2018

Dus lieve MFVU’ers geef je op en doe mee met het vetste sportevenement van het jaar!

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Deelnemers