Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Agenda

 • MediCAC

  Datum : 29 januari 2018  ---NIEUWE LOCATIE---

  Lieve dokters in spé,

  Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste CAC plaatsvond. Maandag 29 januari is het dan eindelijk weer zo ver en dat mogen we gaan vieren op een NIEUWE LOCATIE: de Heeren van Aemstel op Rembrandtplein! 

  Om onze nieuwe locatie te laten weten met wie ze te maken hebben, mogen we tijdens de “MediCAC stoute studenten in deftige doktersjassen” laten zien hoe echte dokters feesten! Om de nieuwe locatie te kunnen onderzoeken kun je het best je labjas aantrekken of een mondkapje voor doen. Van sexy zuster tot een gestoorde chirurg, iedereen is welkom! Met wie ga jij deze avond doktertje spelen? 

  En dan nog iets nieuws (TROMGEROFFEL): vanaf heden zal er elke CAC een winactie zijn. Wie het best verkleed is, wint 6 bier of 3 shotjes (voor de minderjarige is het natuurlijk 6 frisdrank). 

  De Heeren van Aemstel is zo’n 700 meter verwijderd van de Surprise bar, dus het is maar een kleine afstand! De prijzen voor de drankjes zijn hier goedkoper en wij zullen ervoor zorgen dat er bij elk thema toepasselijke shotjes te koop zijn aan de bar! Vergeet niet je MFVU-pas en ID mee te nemen.

  Maak je infuus alvast klaar want een kater is onvermijdelijk.

  Dikke kus, 
  de CAC

  Wat: MediCAC “stoute studenten in deftige doktersjassen”
  Wanneer: maandag 29 januri, 21:30-02:00
  Waar: De heeren van Aemstel, Rembrandtplein (Thorbeckeplein 5)

  meer informatie
 • DOCS: Eten bij de arts

  06 februari 2018 tot en met 16 februari 2018

  meer informatie