Ticketverkoop

Koop hier je kaartje voor de introductieweek, de week die je niet gemist wil hebben! 

Kijk hier voor het programma van de MFVU introductieweek!

Uitleg

Er zijn twee ticket opties: week en weekend. Als je alleen een week ticket koopt, kan je deelnemen aan het programma op de woensdag, donderdag, vrijdagochtend, maandag en dinsdag. Als je ook deel wil nemen aan het weekend, koop je een week- en een weekendticket. Dan doe je mee met het programma voor de hele week, dus woensdag t/m dinsdag. 

Let op: om deel te nemen aan de introductieweek voor geneeskunde moet je zowel een ticket bij de VU kopen, als bij de MFVU!

  • Deelnemen aan de geneeskunde introductie op woensdag, donderdag, vrijdagochtend, maandag en dinsdag: koop een VU ticket en een MFVU WEEK ticket.

  • Deelnemen aan de geneeskunde introductie op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag: koop een VU ticket én een MFVU WEEK ticket én een MFVU WEEKEND ticket.

Het is niet mogelijk om alleen een WEEKEND ticket te kopen, zonder WEEK ticket!

De VU algemene tickets zijn 50 euro voor het 5 daagse programma. 
Het weekprogramma van de MFVU is 45 euro per ticket en het weekend is 70 euro. 

Het kopen van de tickets

Via deze link, kom je bij de website waar je je tickets voor de MFVU introductie kan kopen. 
De tickets voor de VU introductie kan je kopen via de link die je in je mail hebt gekregen vanuit de VU of via deze link!

De kaartverkoop opent 24 juni om 12:00!

 

Disclaimer: 
Deze tickets zijn alleen voor aanstaande eerstejaars bedoeld, als je als tweedejaars/ouderejaars een ticket aanschaft kan je niet deelnemen en krijg je het betaalde bedrag niet terug!

 

 

De introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?