Lid van de Maand

Het lid van de maand januari is Dominique van Anrooij! Do is een meid die keihard werkt om haar doelen te bereiken en daarnaast ook nog altijd voor iedereen klaarstaat die hulp nodig heeft. Ook is ze een echt gezelligheidsmens en daarom hebben we vaak genoeg samen gezellige MFVU-feestjes meegemaakt!

Ze begon in 2019 in de Almanakcommissie waar ze samen met haar commissie het prachtige ‘Equilibrium’ neerzette. Hierna solliciteerde ze voor de Lustrumcommissie en werd ze daar voorzitter. Als voorzitter van de Lustrumcommissie zette ze met haar commissie een enorm vette lustrumweek neer met als hoogtepunt het MFVU-festival (met robot!!!), hebben ze diverse ludieke acties bedacht, waaronder het unieke lustrumspel (die ze helemaal zelf gemaakt hebben!), en hebben ze een StudentenElementum glas ontworpen! Ondanks dat het niet altijd makkelijk was om een lustrumjaar tijdens corona te organiseren, bleef Do altijd positief en zocht ze naar de mogelijkheden om er toch een te gek jaar van te maken. Daarnaast was ze altijd heel betrokken bij haar commissieleden en de MFVU en kunnen we gelukkig nog genoeg met haar samenwerken nu ze in de FSR zit. 

Lieve Do, deze plek heb jij echt verdiend. Je hebt keihard gewerkt dit jaar en je altijd voor de volle 100% ingezet en nu kunnen we met zijn allen terugblikken op een fantastisch lustrumjaar waar jij zo'n ontzettend groot aandeel in hebt gehad. Daar mag je echt trots op zijn! Je bent een enorm lieve meid die altijd voor iedereen klaarstond en altijd haar hulp aanbood terwijl je zelf al zoveel te doen had. We zijn heel dankbaar voor alle tijd, energie en liefde die je in de MFVU hebt gestoken en hopen je er nog vaak te zien!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?