Reunie

Partners

De MFVU telt zo'n 3000 leden, waarvan ongeveer 300 actief lid zijn. De vereniging is een actieve, diverse en toegankelijke vereniging waarin leden de ruimte krijgen zich te ontplooien naar eigen overtuiging. Zo kan men deelnemen in commissies, meedoen aan activiteiten en medische workshops volgen. Juist deze variatie in activiteiten zorgt voor het brede palet aan leden. Wij zijn het platform waar studenten samenkomen, zich ontwikkelen en natuurlijk ook een beetje genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft. Kortom: vele mogelijkheden om studenten enthousiast te maken voor uw product of dienst.

Dit jaar zal ik, Bart van den Berg, de functie van Commissaris extern bekleden. Al het contact rondom de acquisitie zal via mij verlopen. Zoals hierboven beschreven ben ik ervan overtuigd dat wij als vereniging een hoop te bieden hebben. Zo hebben wij een groot aanbod aan studenten met een goed toekomstperspectief. Via de MFVU zijn er ontzettend veel promotiemogelijkheden waarmee een grote groep studenten op een zeer gerichte wijze bereikt kan worden. Op deze manier kan uw organisatie en/of product meer naamsbekendheid verkrijgen of kunt u op andere manieren de Amsterdamse geneeskundestudent actief benaderen. 

Ik zou ontzettend graag met u om tafel gaan om de samenwerkingsmogelijkheden binnen onze vereniging te bespreken of om gewoonweg samen te brainstormen. Ik hoop dat wij elkaar binnenkort de hand kunnen schudden op een mooie samenwerking.

Namens het 72e bestuur der MFVU,

Met vriendelijke groet,

Bart van den Berg
h.t. commissaris extern der MFVU

Email: commissarisextern@mfvu.nl
T: +31 6 13 03 44 55

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?