Speeddate de Specialist

Carrière

De MFVU telt zo'n 2500 leden, waarvan ongeveer 200 actief lid zijn. De vereniging is een actieve, diverse en toegankelijke vereniging waarin leden de ruimte krijgen zich te ontplooien naar eigen overtuiging. Zo kan men deelnemen in commissies, meedoen aan activiteiten en medische workshops volgen. Juist deze variatie in activiteiten zorgt voor het brede pallet aan leden. Wij zijn het platform waar studenten samenkomen, zich ontwikkelen en stiekem soms een beetje genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft. Kortom: velen mogelijkheden om studenten enthousiast te maken voor uw product of dienst.

Dit jaar zal ik, Annelot Elsevier, de functie van sponsorcoördinator bekleden. Al het contact rondom de acquisitie zal via mij verlopen. Zoals hierboven beschreven ben ik ervan overtuigd dat wij als vereniging een hoop te bieden hebben. Zo hebben wij een groot aanbod aan studenten met een goed toekomstperspectief. Via de MFVU zijn er ontzettend veel promotiemogelijkheden waarmee een grote groep studenten op een zeer gerichte wijze bereikt kan worden. Op deze manier kan uw organisatie en/of product meer naamsbekendheid verkrijgen of kunt u op andere manieren de Amsterdamse geneeskundestudent actief benaderen. 

Ik zou ontzettend graag met u om tafel gaan om de sponsormogelijkheden binnen onze vereniging te bespreken of om gewoonweg samen te brainstormen. Ik hoop dat wij elkaar binnenkort de hand kunnen schudden en kunnen streven naar een duurzame samenwerking. ​U kunt contact met mij opnemen via sponsorcoordinator@mfvu.nl.

Namens het 70e bestuur der MFVU,

Met vriendelijke groet,

Annelot Elsevier
h.t. sponsorcoördinator van het 70e bestuur der MFVU

Email: sponsorcoordinator@mfvu.nl
Tel: + 31 6 18286860

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?