Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Zin in een kopje koffie?

Beste Studenten,
Ook dit jaar houdt onze opleiding weer een enquête onder onze studenten en ook dit jaar hangt daar weer een gratis kopje koffie aan vast! Doe jij al mee?

Wat?
Het onderzoek dat gedaan wordt heet de SMS study (Student Motivatie en Succes) en betreft een longitudinaal onderzoek van het team onderzoek en onderwijs. Met de vragenlijst wordt informatie verzameld over o.a. selectie, motivatie, professioneel gedrag en diversiteit. De verzamelde informatie wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Dit helpt de opleiding om goed gefundeerd inzicht krijgen in studentkarakteristieken en leerprocessen, waarmee het onderwijs meer aan jullie behoefte kan worden aangepast. 

Hoe? 
Check je studentenmail met daarin de informatiebrief en de link naar de enquête en scoor deze week nog je kopje koffie