Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

GEZOCHT: Muzikaal talent


Na 2 fantastische jaren zijn wij op zoek naar leden voor een gloednieuwe MFVU-band! Speel jij gitaar, drum, piano of een ander exotisch instrument? Of schuilt er in jou een zangtalent? Heb je zin in een nieuw avontuur en een hechte muzikale groep? Dan zijn wij op zoek naar JOU!
Als MFVU-band treed je een aantal keer per jaar op bij MFVU evenementen. Verder kun je als muzikale commissie je creativiteit loslaten om zelf evenementen te organiseren.
Praktisch: bij interesse en voor vragen, stuur een mail naar bandage@mfvu.nl. Stuur een stukje over jezelf en een korte motivatie om je op te geven voor de audities. Eerdere band ervaring is leuk, maar niet vereist.
Deadline voor aanmeldingen is dinsdag 1 november 23:59u. Verdere informatie over de auditie ontvang je via de mail.
Quote “Het leven in een band is gewoon heel fijn.”

Liefs Bandage.
https://www.facebook.com/bandagemfvu/?fref=ts