Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Informatie voor aankomend eerstejaars

Lieve aankomend eerstejaars,

Van harte gefeliciteerd: jij bent één van de 350 gelukkigen die zich vanaf september geneeskunde student aan het VUmc mag noemen. Welkom op de website van de Medische Faculteitsvereniging VUmc (MFVU). Hier vind je onder andere informatie over de vele commissies die de MFVU rijk is, over onderwijs, de MFVU-boekwinkel en er is ook nog een handige vacature-pagina. Natuurlijk kun je ook vinden hoe je lid kunt worden van de MFVU: dit biedt namelijk veel voordelen, zoals korting op de studieboeken.

Wil je je nog aanmelden voor de fantastische MFVU-introductieweek die plaatsvindt van 24-30 augustus? Ga dan naar: http://introductie.mfvu.nl/ .

Op donderdag 1 september vindt de Facultaire Introductiedag plaats. Deze nuttige en gezellige dag is georganiseerd door de MFVU en het Instituut van Onderwijs en Opleiden (IOO). In het ochtendprogramma zal je worden verwelkomd door een aantal sprekers, waarna er een lunch en informatiemarkt plaatsvindt. Vervolgens zal je met een groepje medestudenten worden rondgeleid op de Medische Faculteit, zijn er nog een aantal informatierondes en is er een mogelijkheid tot inschrijven bij de MFVU.

Het programma zal er in grote lijnen zo uit zien: (KLIK OP LEES VERDER!)

- 9:30-10:00 u: Inloop in de Amstelfoyer van het ziekenhuis met koffie en thee
- 10:00-12:10 u: Ochtendprogramma in de Amstelzaal
- 12:10-13:00 u: Informatiemarkt waar de commissies van de MFVU en de Facultaire Studenten Organisaties  zich presenteren
- 13:00-17:00 u: Rondleidingen, informatierondes, inschrijven MFVU
- 17:00-ongeveer 18:15 u: Feestelijke afsluiting met een hapje, drankje, muntthee, Turkse koffie in PubMed, de bar van de MFVU

Wij hopen jullie daar allemaal te zien, tot dan!

Het 65e bestuur der MFVU