Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Uitvaart Kirsten Adema

Beste student,

Afgelopen dinsdag is er een  herdenkingsbijeenkomst georganiseerd voor Kirsten Adema. Er was gelegenheid voor studenten, begeleiders en docenten die Kirsten gekend hebben, om enkele familieleden van Kirsten te ontmoeten  en herinneringen aan haar uit te wisselen. De familie heeft inmiddels laten weten, dat zij deze ontmoeting zeer op prijs hebben gesteld.

Ook lieten zij weten dat iedereen die de begrafenis van Kirsten graag wil bijwonen, van harte welkom is.

De uitvaart is dinsdag 20 maart om 12:30

Het adres:
Noorddammerweg 40
1424 NX
   Uithoorn
Bus 147
 stopt voor de begraafplaats (halte Uitvaartcentrum)

Bij de begraafplaats is slechts beperkt parkeerplaats beschikbaar. Er is voldoende ruimte bij het naastgelegen sportcomplex. Gelieve daar te parkeren, zodat de oudere familieleden, van wie een aantal slecht ter been, bij het uitvaartcentrum kunnen parkeren.

Voor degenen die graag een kaartje wille sturen naar de ouders/familie van Kirsten:

Familie Adema
Burgemeester Kootlaan 185
1421 KD
  Uithoorn

Bericht van overlijden: Kirsten Adema

Kirsten Adema

Student MSc Geneeskunde
10-08-1995         08-03-2018

Geschokt en verdrietig zijn wij met het plotseling overlijden van een bijzonder getalenteerde geneeskundestudent aan het VUmc, Kirsten Adema. Afgelopen donderdag 8 maart 2018 is zij in IJsland samen met haar vriend Thijmen Spekman, door een ongeluk om het leven gekomen.

In juli 2017 heeft Kirsten haar bachelordiploma met het judicium cum laude behaald en heeft ze ook het Honours Programme met succes afgesloten. Naast haar studie was Kirsten ook zeer betrokken bij verschillende extra-curriculaire projecten zoals VU-SAP, de Studentenpoli en Vereniging Chirurgie voor Medische Studenten (VCMS). Vanaf woensdag 14 maart zal er een condoleanceregister aanwezig zijn in de ledenkamer van de MFVU, kamer D-046 in de Medische Faculteit. Het adres is Van der Boechorststraat 7 te Amsterdam.

Wij wensen haar ouders, zusje, familie, vrienden en collega-studenten veel kracht en sterkte met dit verlies.

Mw. Margreeth van der Meijde, MBA, directeur Instituut voor Onderwijs en Opleiden
Frank Hendriks, Mirjam Pol, Marjolein Pouw, studieadviseurs VUmc
Disha Karim, voorzitter Medische Faculteitsvereniging VUmc
Akash Singh, voorzitter Studentenraad VUmc
Heleen van Dongen, voorzitter Co-Raad VUmc

Uitnodiging
Op 13 maart van 17.15-18:15 uur zal er in de kamer van de Studentenraad VUmc (ZH-0B15) in het VUmc een informele herdenkingsbijeenkomst plaatsvinden, waar u allen van harte voor bent uitgenodigd.

ME-Gala


Het MEgala is een benefietgala dat elke twee jaar wordt georganiseerd voor alle A(N)IOS, co-assistenten en (bio)medische studenten van heel Nederland. Na fantastische voorgaande edities van het MEgala is de organisatie een nieuwe weg ingeslagen: we gaan groter uitpakken dan ooit tevoren! Op vrijdag 23 maart 2018 zullen we deze geweldige avond gaan beleven in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Met ruim 2200 A(N)IOS, co-assistenten en medische studenten kunnen we gaan genieten van de beste line-up en dansen voor het goede doel! Ook zullen de gasten worden meegenomen in een beleving waarbij alle zintuigen zullen worden geprikkeld. Kortom, dit mag je niet missen!

Druk op de foto voor meer informatie!

 

Online solliciteren voor commissies

Wil jij graag in een commissie maar kom je niet meer in de MFVU-kamer om je briefje in te leverne? Geen probleem!

Meld je aan met de onderstaande link. Het is ook nog mogelijk om je briefje in de commissiebox te sturen in de ledenkamer. Solliciteren kan tot en met 31 januari!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZ7c3KXq6Rrgyl0o-Df9QrFfZHENIc6tXvxGDCWfCZ1He-3w/viewform

Het 67ste bestuur der MFVU


18 januari heeft de Wissel-ALV plaatsgevonden en daarbij de aanstelling van het 67e bestuur der MFVU. Kom vooral langs tijdens de hok- en dagdiensten om kennis met ons te maken onder het genot van een kopje thee of koffie! 

Afscheid 66


Op donderdag 18 januari tijdens de wissel-ALV zullen wij het stokje overdragen aan onze opvolgers, het 67e bestuur der MFVU. Om nog een keer een groot feestje te vieren zien we je graag op 17 januari tijdens de afscheidsborrel. Liefs, 66

 

Zin in een kopje koffie?

Beste Studenten,
Ook dit jaar houdt onze opleiding weer een enquête onder onze studenten en ook dit jaar hangt daar weer een gratis kopje koffie aan vast! Doe jij al mee?

Wat?
Het onderzoek dat gedaan wordt heet de SMS study (Student Motivatie en Succes) en betreft een longitudinaal onderzoek van het team onderzoek en onderwijs. Met de vragenlijst wordt informatie verzameld over o.a. selectie, motivatie, professioneel gedrag en diversiteit. De verzamelde informatie wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Dit helpt de opleiding om goed gefundeerd inzicht krijgen in studentkarakteristieken en leerprocessen, waarmee het onderwijs meer aan jullie behoefte kan worden aangepast. 

Hoe? 
Check je studentenmail met daarin de informatiebrief en de link naar de enquête en scoor deze week nog je kopje koffie

Fijne feestdagen gewenst!


Het 66e bestuur der MFVU wenst jou fijne feestdagen!

Gratis kaartjes voor Schaafijs!

Koken voor daklozen met de Rabobank!


Een kiekje van het project "Koken voor daklozen". Samen met medewerkers van de Rabobank hebben onze studenten gekookt. Tijdens deze middag hebben ze niet alleen elkaar maar ook de verschillende werelden waarin mensen leven leren kennen. Het was een groot succes!